20 december 2016

2016 in review


Toffe klanten, goede beoordelingen, en nieuwe collega's

En toen was 2016 al weer bijna ten einde. Het jaar dat Donald Trump verkozen werd tot president van de Verenigde Staten en dat Max Verstappen eerste werd in de Grand Prix van Spanje. Maar ook het jaar dat we bij ons vertaalbureau een aantal mooie dingen mochten meemaken. Daarom blikken we terug op vijf belangrijke momenten.

Webshop vertaling voor Goossens WonenGoossens wonen

Een nieuwe klant is altijd leuk, maar een nieuwe webshop als klant vinden we het allerleukste! Goossens Wonen & Slapen wilde uitbreiden naar Duitsland en heeft ons gevraagd om de vertaling van de webshop te verzorgen. Samen met onze native speakers Duits gingen we aan de slag om eind Augustus de vertalingen klaar te hebben. Inmiddels staat de Duitse webshop online en gaan we ook in het nieuwe jaar verder met onze samenwerking.

csuEen prachtige aanbeveling van CSU

Na in 2015 een slogan van drie woorden te hebben vertaald, schakelde CSU in 2016 voor een aantal opdrachten ons vertaalbureau Engels in.. Eind dit jaar kregen we een lovende recensie van één van onze contactpersonen. Dat vinden we natuurlijk erg leuk en we laten iedereen dit dan ook graag lezen. Lees hier de CSU klantcase.

De lancering van onze nieuwe websiteasylogoe

In de online wereld van tegenwoordig gaat alles snel en moet je bij de tijd blijven. Daarom zijn we begin 2016 gestart met het ontwerpen en bouwen van onze nieuwe website. Na bijna een jaar lang hard werk konden we eind September online. Het resultaat is een website die beter vindbaar is en nu al een hogere conversie oplevert!

Daarnaast maakte Eva Tijsma een gave animatie over onze werkwijze.

alexAlex komt Easy Translation versterken

Met de groei van ons vertaalbureau kwam er een opening om iemand extra mee te laten werken aan het bedrijf. Alex Strooisma (zie foto) werkte eerder al bij ons in het gedeelde kantoorpand aan de Westersingel in Leeuwarden. Omdat Alex een goede bekende is was de keuze snel gemaakt. Alex neemt voornamelijk activiteiten binnen de sales en marketing op zich. Je kan hem mailen op alex [at] easytranslation.nl

Last but not least..

We hebben van alles voorbij zien komen; webshops, handleidingen, cv’s en websites, maar ook juridische en andere technische vertalingen.

We zijn super trots op het feit dat we dit jaar weer meer dan 100 verschillende klanten hebben mogen voorzien van vertalingen, en dat we met bijna net zoveel verschillende vertalers hebben mogen samenwerken in de verschillende talencombinaties.

20172017

Ook in 2017 zijn we onze klanten, en hopelijk weer veel nieuwe klanten graag van dienst. We hopen de groei die we dit jaar doormaakten door te mogen zetten en ons team verder uit te breiden met leuke, interessante mensen. Maar voordat het zover is genieten wij eerst van een welverdiende vakantie van 19 December tot en met 2 Januari.

Namens Easy Translation hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2017

Wat onze klanten zeggen
 • "Easy Translation laat ons ondanks sommige krappe deadlines nooit zitten, houdt zich zonder uitzondering aan de afgesproken tijd en levert een hoog kwalitatieve vertaling. Extra prettig is dat er na vertaling geen correcties meer nodig zijn. Het eindresultaat is in één keer goed."

  CSU

  Nicole Bos

  "Wij hebben verschillende handleidingen en andere technische documenten laten vertalen door Easy Translation. De vertalingen worden altijd correct en binnen afgesproken tijd netjes verzorgd."

  Wiefferink B.V.

  Gerard Gortemaker

 • "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

  "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

 • "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op