2 november 2016

Animatievideo Easy Translation


Wat we voor u kunnen betekenen

Naast de lancering van onze nieuwe website hebben we nog een nieuwtje. Eva Tijsma Video & Animatie heeft een animatie gemaakt voor ons vertaalbureau. Het doel is om in een minuut een duidelijk beeld te geven van onze werkwijze en hoe het aanvragen van een offerte bij ons in zijn werk gaat. We zijn erg blij met het resultaat! Vragen naar aanleiding van het kijken van deze video? Neem gerust contact met op

Wat onze klanten zeggen
 • "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."

  ClearBooks

  Sander van Oyen

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op