Handleiding vertalen

Voor duidelijke instructies in eigen taal

Handleiding vertalen


Handleiding vertalen

Wilt u handleidingen van producten laten vertalen naar een andere taal? Of heeft uw juist een gebruiksaanwijzing ontvangen die u wilt laten vertalen? Een goede, heldere vertaling van een handleiding is belangrijk om misverstanden en ongelukken te voorkomen. Kies daarom altijd voor een professionele vertaling door een native speaker. Onze vertalers kunnen uitstekend uit de voeten met technische vertalingen en het vertalen van handleidingen.

Vertalen handleiding door native speaker

Het vertalen van een handleiding vereist aandacht, begrip en zorgvuldigheid. Daarom werken wij uitsluitend met professionele vertalers die native speaker zijn van de doeltaal. Zij vertalen uw handleiding naar een begrijpelijke tekst in hun moedertaal. Ons vertaalbureau heeft een gevarieerd team met technische vertalers. Bij iedere opdracht bekijken wij welke vertaler daar het best bij past. Bovendien wordt iedere vertaling gecontroleerd door een tweede native speaker. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit van onze vertalingen garanderen. Het resultaat is een vertaalde handleiding die net zo duidelijk is als het origineel.

Consistente terminologie in uw vertalingen

Om te zorgen voor een duidelijke handleiding is het belangrijk om specifieke woorden en terminologie consistent te gebruiken. De lezer kan een tekst dan beter en sneller begrijpen. Dat is een belangrijk aandachtspunt van onze technische vertalers. Door gebruik te maken van de nieuwste software kunnen wij de consistentie van gebruikte terminologie garanderen. Wij bouwen ook een vertaalgeheugen op, zodat wij bij eventuele vervolgvertalingen weer dezelfde woorden kunnen gebruiken.

Kosten handleiding vertalen

Iedere handleiding is anders. De prijs voor het vertalen van een handleiding wordt daarom gebaseerd op het aantal woorden, de moeilijkheidsgraad en de talencombinatie van uw opdracht. Stuur ons uw handleiding via het offerteformulier en u ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw vertaling wordt altijd gemaakt door een native speakers van de doeltaal.

Hoge kwaliteit

Elke vertaling wordt door een
professionele vertaler gemaakt en
door een tweede vertaler nagekeken

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw vertaling.

Wat onze klanten zeggen

 • "Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!"

  IFE-Tebel Technologies

  Irma Duim

  "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

 • "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op