Juridische vertaling

Van voorwaarden tot contract

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 55 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Juridische vertaling


Juridische vertaling door een specialist

Het maken van een juridische vertaling is een vak apart. Want het vertalen van juridische documenten moet zeer secuur gebeuren en altijd met de juiste terminologie in de doeltaal. Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met juridische vertalingen van het Nederlands naar Duits, Engels, Frans en bijvoorbeeld Spaans. Wij kunnen uiteraard ook een juridische vertaling leveren in andere talen. Daarvoor werken wij samen met zeer ervaren specialisten uit de hele wereld.

Juridische vertalingen voor bedrijven

Easy Translation werkt in vele landen samen met professionele vertalers die native speaker zijn en gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische teksten. We zijn daarbij vooral gericht op de juridische vertaling van documenten die veel voorkomen bij bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden, privacyverklaringen, cookiebeleid, contracten en overeenkomsten. Voor uw juridische vertaling kiezen wij altijd de meest geschikte vertaler, met een juridische achtergrond of met aantoonbare ervaring in het vertalen van juridische documenten. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen.

Native speakers vertalen uw juridische documenten

Voor de vertaling van uw juridische documenten werken wij uitsluitend met native speakers. Zij maken voor u de juridische vertaling naar hun moedertaal. Samen met hun juridische achtergrond en ervaring zorgt dat voor de beste vertaling. Bovendien wordt elke vertaling bij ons standaard nagekeken door een tweede specialist (ook een native speaker), die de teksten controleert en waar nodig corrigeert. Zo kunnen wij juridische vertalingen van hoge kwaliteit garanderen.

Kosten van uw juridische vertaling

De kosten van een juridische vertaling liggen over het algemeen hoger dan bijvoorbeeld de vertaling van een website of marketingtekst. Omdat documenten sterk kunnen verschillen, hanteren wij geen vaste prijs voor juridische vertalingen. We bekijken graag uw document(en) om een offerte te maken. Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen één werkdag vrijblijvend een offerte per e-mail.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw vertaling wordt altijd gemaakt door een native speakers van de doeltaal.

Hoge kwaliteit

Elke vertaling wordt door een
professionele vertaler gemaakt en
door een tweede vertaler nagekeken

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw vertaling.

Wat onze klanten zeggen
8
Janneke 21-03-2019

Erg goede vertaling, volgens mijn native collega. Contact verliep goed, vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

Lees meer beoordelingen

8,8
Doorjacobus.nl 20-03-2019

Ik roep geregeld hulp in voor het vertalen van mijn teksten. Easy Translation gebruikt native vertalers en dat maakt ze ook voor wat meer technische teksten een ideale partner. De teksten zijn tot dusver binnen enkele dagen al vertaald geweest. Ik ben erg tevreden en beveel Easy Translation van harte aan.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 55 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op