Meertalige e-mailcampagnes

Nieuwsbrief vertalen

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 55 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Nieuwsbrief vertalen


Nieuwsbrief vertalen voor verschillende doeleinden

Een nieuwsbrief kan op verschillende manieren worden ingezet. Misschien gebruikt u een nieuwsbrief om uw werknemers op de hoogte te houden van het laatste bedrijfsnieuws, of stuurt u uw klanten een nieuwsbrief om ze te voorzien van aanbiedingen of acties. Door uw nieuwsbrief te vertalen naar de taal van de ontvanger vergroot u de kans om de lezer te interesseren of te converteren naar een koper. Zorg daarom voor een professionele vertaling van uw nieuwsbrief.

Vertaling door native speakers

Elke vertaling wordt bij ons vertaalbureau gemaakt door een native speaker van de doeltaal.

Kwaliteit gegarandeerd!

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van de vertaling.

Een perfecte vertaling van uw nieuwsbrief

Wat het doel van uw nieuwsbrief ook is, ons vertaalbureau streeft naar perfectie wanneer wij uw nieuwsbrief vertalen. We willen u graag een vertaling leveren van de allerhoogste kwaliteit. Daarom werken wij voor uw vertalingen uitsluitend met native speakers van de doeltaal van de vertaling. Zij kennen de taal als geen ander en kunnen vaak de meest ‘natuurlijke’ vertaling leveren. Het resultaat is een vertaling die leest als een origineel en grammaticaal correct is, maar ook aanspreekt en dus converteert.

Aanlevering van uw teksten

De nieuwsbrief kan op verschillende manieren worden verspreid. Bijvoorbeeld via gewone e-mail, via een MailChimp campagne, of misschien wel gewoon gedrukt en per post verspreid. U kunt daarom de teksten bij ons in verschillende formaten aanleveren. Teksten kunnen bijvoorbeeld aangeleverd worden in Word bestanden, HTML formaat of in InDesign formaat. We kunnen praktisch met elk bestandsformaat uit de voeten.

Vrijblijvende offerte

Laat uw nieuwsbrief vertalen door ons vertaalbureau, en zorg voor meer leads en verkoop. Natuurlijk wilt u weten wat voor kosten het vertalen van uw nieuwsbrief met zich meebrengt. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. We zorgen dat u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte van ons ontvangt.

Wat onze klanten zeggen
8
Janneke 21-03-2019

Erg goede vertaling, volgens mijn native collega. Contact verliep goed, vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

Lees meer beoordelingen

8,8
Doorjacobus.nl 20-03-2019

Ik roep geregeld hulp in voor het vertalen van mijn teksten. Easy Translation gebruikt native vertalers en dat maakt ze ook voor wat meer technische teksten een ideale partner. De teksten zijn tot dusver binnen enkele dagen al vertaald geweest. Ik ben erg tevreden en beveel Easy Translation van harte aan.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 55 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op