Aantrekkelijke tekst

Voor bezoeker en zoekmachine

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 43 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

SEO Vertaling


SEO vertaling voor uw website

Voor veel bedrijven en organisaties is hun website een belangrijk communicatiemiddel. Om veel bezoekers te trekken, is een goede positie in de resultaten van zoekmachines – zoals Google – belangrijk. Daarvoor heeft u aantrekkelijke content nodig, voor bezoeker én voor zoekmachines. Daar is bij het maken van webteksten waarschijnlijk al rekening mee gehouden. Ook bij het vertalen van teksten is het belangrijk om rekening te houden met de principes van SEO. Zo kan ook uw vertaalde website of webshop meer bezoekers trekken.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Oftewel het optimaliseren van content voor zoekmachines en hun gebruikers. SEO is bedoeld om meer bezoekers naar een website te trekken, door een betere positie te verwerven in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit gebeurt met een reeks werkzaamheden die samen de vindbaarheid van de website verbeteren. Voor succesvolle SEO zijn goed leesbare teksten met de juiste zoekwoorden belangrijk. Dat is belangrijk bij het schrijven van webteksten, maar zeker ook bij het vertalen van een website of webshop.

Zo maken wij uw SEO vertaling

Voor het maken van een goede SEO vertaling, bepalen wij samen met u wat de belangrijkste zoekwoorden op uw website zijn. Als specialist in uw eigen branche kent u waarschijnlijk al veel woorden waarop gezocht wordt en waarmee u gevonden wilt worden. Onze professionele vertalers zijn native speakers en kijken met behulp van keyword onderzoek wat de beste vertaling in hun moedertaal is. De resultaten worden verwerkt in de vertaling van uw teksten. Een letterlijke vertaling is vaak niet genoeg. Het vertalen voor SEO vereist het taalgevoel van een native speaker.

SEO vertaling door native speakers

Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met het vertalen van websites en de vertaling voor SEO. Voor de beste resultaten wordt iedere vertaling van onze native speakers gecontroleerd door een tweede native speaker. Zo krijgt u de beste vertaling. Naast de SEO vertaling krijgt u bij ons ook gratis SEO advies. Wij kunnen daarbij putten uit de ruime ervaring met SEO voor onze klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw vertaling wordt altijd gemaakt door een native speakers van de doeltaal.

Hoge kwaliteit

Elke vertaling wordt door een
professionele vertaler gemaakt en
door een tweede vertaler nagekeken

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw vertaling.

Wat onze klanten zeggen
8,5
Provincie Fryslan 12-11-2018

gewoon zeer tevreden.

Lees meer beoordelingen

9,7
Hoekstra & Partners Notarissen Leeuwarden 08-11-2018

Easy Translation heeft op zeer korte termijn een tolk geregeld voor een transactie op ons kantoor. Uitstekende tolk, niet alleen qua vertaling maar ook qua meedenken met de notariële werkzaamheden. Kortom: prettige wijze van tolken zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 43 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op