Cross border e-commerce?

Experts in webshop vertalen

Webshop vertalen


Webshop vertalen vergroot kans op succes

Wilt u een webshop lanceren in het buitenland? Dan is het slim om de teksten van uw webwinkel te laten vertalen naar de taal van uw nieuwe doelgroep. Onderzoek leert dat klanten van een webshop vier keer sneller iets kopen bij een webwinkel in hun eigen taal. Een webshop uit het Nederlands vertalen naar het Engels, zal daarom in Duitsland minder goed werken dan in Engeland. In Duitsland werkt een volledig Duitse webshop beter.

Native speaker voor vertalen webshop

Een webshop vertalen, is meer dan alleen het ‘omzetten’ van de teksten naar een andere taal. Bij een professionele vertaling zijn ook taalgevoel en kennis van de cultuur en gewoontes belangrijk. Dan komt een webwinkel niet ‘vertaald’ over, maar juist origineel en authentiek. Daarom werkt ons vertaalbureau altijd met professionele vertalers die native speaker zijn van de doeltaal van de vertaling. Zij weten het best hoe zij uw doelgroep in hun moedertaal moeten aanspreken. Bovendien laten wij vertalingen altijd controleren door een tweede native speaker. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit van onze vertalingen garanderen.

Conversie en zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het doel van een webshop is meestal conversie, zoals: verkopen van een product, inschrijven voor een nieuwsbrief of contact opnemen met de webshop. Onze professionele vertalers hebben veel ervaring met het schrijven van conversiegerichte teksten met een goede call-to-action. Ook houden wij bij het vertalen van teksten voor een webshop altijd rekening met de basis van zoekmachine optimalisatie (SEO). Lees hier meer over onze SEO vertaling.

Lage kosten voor vertaling webwinkel

Ons vertaalbureau streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij hanteren lage kosten voor de vertaling van een webshop. Voor een snelle prijsindicatie kunt u vrijblijvend ons offerteformulier invullen. De kosten van een vertaling voor uw webwinkel zijn afhankelijk van de doeltaal (of doeltalen), het aantal woorden en het onderwerp van de teksten. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw vertaling wordt altijd gemaakt door een native speakers van de doeltaal.

Hoge kwaliteit

Elke vertaling wordt door een
professionele vertaler gemaakt en
door een tweede vertaler nagekeken

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw vertaling.

Wat onze klanten zeggen

 • "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

  "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

 • "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

  "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

 • "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

  "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op