Cross border e-commerce?

Experts in webshop vertalen

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 53 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Webshop vertalen


Webshop vertalen vergroot kans op succes

Wilt u een webshop lanceren in het buitenland? Dan is het slim om de teksten van uw webwinkel te laten vertalen naar de taal van uw nieuwe doelgroep. Onderzoek leert dat klanten van een webshop vier keer sneller iets kopen bij een webwinkel in hun eigen taal. Een webshop uit het Nederlands vertalen naar het Engels, zal daarom in Duitsland minder goed werken dan in Engeland. In Duitsland werkt een volledig Duitse webshop beter.

Native speaker voor vertalen webshop

Een webshop vertalen, is meer dan alleen het ‘omzetten’ van de teksten naar een andere taal. Bij een professionele vertaling zijn ook taalgevoel en kennis van de cultuur en gewoontes belangrijk. Dan komt een webwinkel niet ‘vertaald’ over, maar juist origineel en authentiek. Daarom werkt ons vertaalbureau altijd met professionele vertalers die native speaker zijn van de doeltaal van de vertaling. Zij weten het best hoe zij uw doelgroep in hun moedertaal moeten aanspreken. Bovendien laten wij vertalingen altijd controleren door een tweede native speaker. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit van onze vertalingen garanderen.

Conversie en zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het doel van een webshop is meestal conversie, zoals het verkopen van een product, inschrijven voor een nieuwsbrief of contact opnemen met de webshop. Onze professionele vertalers hebben veel ervaring met het schrijven van conversiegerichte teksten met een goede call-to-action. Ook houden wij bij het vertalen van teksten voor een webshop altijd rekening met de basis van zoekmachine optimalisatie (SEO). Lees hier meer over onze SEO vertaling.

Lage kosten voor vertaling webwinkel

Ons vertaalbureau streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij hanteren lage kosten voor de vertaling van een webshop. Voor een snelle prijsindicatie kunt u vrijblijvend ons offerteformulier invullen. De kosten van een vertaling voor uw webwinkel zijn afhankelijk van de doeltaal (of doeltalen), het aantal woorden en het onderwerp van de teksten. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw vertaling wordt altijd gemaakt door een native speakers van de doeltaal.

Hoge kwaliteit

Elke vertaling wordt door een
professionele vertaler gemaakt en
door een tweede vertaler nagekeken

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw vertaling.

Wat onze klanten zeggen
10
Wickey GmbH 25-01-2019

It was a pleasure to work with Easytranslation. All the translations were delivered on time, even when we requested them on a very short notice and in rare language combinations. The quality of the translations was almost always impeccable and if there were any problems they made sure to implement fast improvements and offered immediate support. All the project managers were friendly, easygoing and fun to work with.

Lees meer beoordelingen

9,2
Aqua Drolics 22-01-2019

Snelle en kwalitatief goede levering. Erg fijn dat er ook SEO teksten aageleverd kunnen worden in iedere taal.
Korte communicatie lijnen en een makkelijk order- en betaalproces.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 53 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op