Website vertalen

Voor internationaal bereik

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 19 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen


Website vertalen voor groter bereik

Een website vertalen naar het Duits, Engels, Frans of andere taal? Hoe meer mensen jouw website kunnen lezen, hoe groter het bereik. Een website vertalen, vraagt meer dan alleen het ‘omzetten’ van de teksten naar een andere taal. Elk land en iedere cultuur heeft zijn eigen manier van schrijven, lezen en interpreteren.  Daarom wordt bij ons vertaalbureau elke vertaling door een native speaker van de doeltaal gemaakt. De vertaler vertaalt dus naar zijn of haar moedertaal. Voor de beste kwaliteit wordt de vertaling bovendien altijd gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo zorgen we voor een websitevertaling van de hoogste kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Uw website wordt altijd vertaald door een native speaker van de doeltaal van uw vertaling, en door een tweede vertaler gecontroleerd.

Scherpe prijs en snel geleverd

We leveren snel een professionele vertaling tegen een scherpe prijs. Probeer het zelf!

Inhouse SEO kennis

We hebben ervaring veel ervaring met SEO en zorgen graag voor zoekmachine vriendelijke teksten.

Website vertalen met SEO

Prettig leesbare, goed geschreven teksten dragen eraan bij dat jouw website beter vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Als wij een website vertalen houden wij rekening met de zoekmachine optimalisatie (SEO). In overleg kunnen wij voor u ook uitgebreid onderzoek doen naar de beste keuzes op het gebied van SEO voor uw website. Lees meer over onze SEO vertalingen.

Veel ervaring met vertaling van websites

Easy Translation heeft veel ervaring met het vertalen van websites. Van kleinere websites voor bijvoorbeeld klanten in de toeristische sector, tot grote websites en webshops zoals Fonq.nl en Openingstijden.nl. Een professionele vertaling van uw website of webshop kan veel opleveren: meer bezoekers, een betere positie in Google en een betere conversie. Laat uw website daarom vertalen door onze specialisten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

Wat onze klanten zeggen
10
Prima Personeel 16-04-2018

Ik ben erg tevreden over Easy Translation!

Lees meer beoordelingen

8,7
wereldkaarten.nl 04-04-2018

Geschikt bedrijf dat goed luistert naar onze wensen, snelle reacties en levering.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 19 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op