Website vertalen

Voor internationaal bereik

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,310 ­op basis van 23 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen


Uw website laten vertalen

Een website vertalen of het vertalen van uw webshop kan veel opleveren. Denk aan meer bezoekers en daardoor meer bereik voor uw product of dienst. Een goede vertaling die aansluit bij de doelgroep kan zorgen voor een betere positie in Google en een betere conversie. Een professionele vertaling is daarom van groot belang!

Bij ons vertaalbureau wordt elke vertaling door een native speaker van de doeltaal gemaakt. Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. Daarnaast beschikken we in-house over veel kennis over SEO, SEA en verschillende CMS systemen. Zo zorgen we voor een websitevertaling van hoge kwaliteit.

Wat u van ons vertaalbureau mag verwachten

  • Binnen één werkdag een vrijblijvende offerte in uw e-mail.
  • Een vertaling van hoge kwaliteit! We werken uitsluitend met native speakers
  • Ons vertaalbureau hanteert standaard een controle door een tweede vertaler.
  • In-house kennis over o.a. SEO en Google Adwords.
  • Veel ervaring met website vertalen

Website vertalen – SEO

Prettig leesbare, goed geschreven teksten dragen bij aan de vindbaarheid van een website. Wanneer wij een website vertalen houden we rekening met de zoekmachine optimalisatie (SEO). In overleg kunnen we een uitgebreid onderzoek doen naar de beste keuzes op het gebied van SEO voor uw website. Lees meer over onze SEO vertalingen.

Onze tevredenheidsgarantie

We zijn ervan overtuigd dat we vertalingen van hoge kwaliteit leveren. Toch kan het zijn dat u na het lezen van de vertaling iets wilt aanpassen. Het gaat tenslotte om uw boodschap. In overleg passen we de geleverde vertaling kosteloos voor u aan. We stoppen pas als u tevreden bent.

Waarom bij ons vertalen?

Hoge kwaliteit

Uw website wordt altijd vertaald door een native speaker van de doeltaal van uw vertaling, en door een tweede vertaler gecontroleerd.

Scherpe prijs en snel geleverd

We leveren snel een professionele vertaling tegen een scherpe prijs. Probeer het zelf!

Inhouse SEO kennis

We hebben ervaring veel ervaring met SEO en zorgen graag voor zoekmachine vriendelijke teksten.

Wat onze klanten zeggen
9,9
MAS Outreach 15-05-2018

Erg blij met deze vertalers. Altijd bereikbaar, denken mee, zijn supersnel en ook nog betaalbaar!

Lees meer beoordelingen

7,9
Fysioteam Nieuwmarkt 04-05-2018

Tot we Easy Translation gevonden hadden was het moeilijk om onze website vertaald te krijgen. Easy Translation heeft dat hele proces makkelijk gemaakt.

Lees meer beoordelingen

9,3
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 uit 23 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Aanlevering van teksten

Gaat het om een kleine website? Dan werken we vaak met teksten in Word documenten. Gaat het om een grotere site? Dan wordt er vaak een export gemaakt van de teksten, of een koppeling gemaakt doormiddel van een API. Veel voorkomende bestandsformaten zijn; XML, HTML, PO, Excel en Wordfiles, maar we kunnen ook rechtstreeks in uw CMS werken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Website vertalen naar Europese talen

We zijn graag van dienst met een vertaling van uw website teksten naar verschillende talen. Hieronder vindt je de 10 meest gevraagde talen voor websites. Natuurlijk zijn we je ook graag van dienst met andere Europese talen. Kijk op onze talenpagina voor een overzicht.