Website vertalen

Voor internationaal bereik

Website vertalen


Website laten vertalen voor groter bereik

Hoe meer mensen uw website kunnen lezen, hoe groter het potentiële bereik. Een website vertalen vraagt meer dan alleen het ‘omzetten’ van de teksten naar een andere taal. Elk land en iedere cultuur heeft zijn eigen manier van schrijven, lezen en interpreteren. Kies daarom altijd voor kwaliteit en een professionele vertaling van webteksten door een native speaker. Dat maakt een groot verschil.

Website vertaling door native speakers

Wilt u website laten vertalen naar het Duits, Engels, Frans of een andere taal? Bij ons worden vertalingen altijd verzorgd door een native speaker van de doeltaal. De vertaler vertaalt naar zijn moedertaal. Door te werken met deze vertalers zorgen we voor een websitevertaling die leest als een origineel. Een vertaling zonder woorden die nét niet kloppen. Voor de beste kwaliteit wordt uw tekst bovendien altijd gecontroleerd door een tweede native speaker. Wanneer wij uw website vertalen weten onze professionele vertalers uw boodschap op de juiste manier over te brengen.

Website vertalen met SEO

Uw website vertalen en zoekmachines
Een goede positie in Google en andere zoekmachines is tegenwoordig zeer belangrijk. Goede teksten dragen hier aan bij. Goede teksten verschaffen de bezoeker interessante informatie zorgen tevens voor aantrekkelijke content voor zoekmachines. Wanneer wij uw website vertalen houden we hier rekening mee.

Meer weten over SEO vertalingen?

Meer dan alleen website vertalen

Naast het vertalen van uw webteksten, kunnen wij door onze in-house kennis u ook van dienst zijn met de andere facetten van uw online strategie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van uw social media, nieuwsbrieven en advertenties. Ook denken we graag met u mee over zoekmachine optimalisatie, de implementatie van de vertaling in uw CMS, en hoe u de website vertaling het beste kunt inzetten.

Werkwijze wanneer wij uw website vertalen

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw website wordt altijd vertaald door een native speaker van de doeltaal van uw vertaling.

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een professionele vertaler vertaald en door een tweede vertaler gecontroleerd.

Inhouse SEO kennis

We hebben ervaring met SEO en zorgen graag voor uw zoekmachine vriendelijke teksten.

Wat onze klanten zeggen

 • "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."

  ClearBooks

  Sander van Oyen

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Veel ervaring met vertaling van websites

Easy Translation heeft veel ervaring met het vertalen van websites. Van kleine websites voor bijvoorbeeld klanten in de toeristische sector, tot grote websites en webshops zoals Fonq.nl en Openingstijden.nl. Een professionele vertaling van uw website of webshop kan veel opleveren: meer bezoekers, een betere positie in Google en een betere conversie. Laat uw website daarom vertalen door onze specialisten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

Naar welke taal vertalen we uw website?