Website vertalen

Voor internationaal bereik

Website vertalen


Website vertalen op professionele wijze

Een website vertalen vraagt meer dan alleen het ‘omzetten’ van de teksten naar een andere taal. Een goede websitevertaling houdt ook rekening met met de juiste tone-of-voice voor de lezers, maar ook met zoekmachines.

Voor het vertalen van een website werken we altijd met native speakers, vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Deze vertalers kunnen nuances in de doeltaal aanbrengen wanneer zij een website vertalen. Het zijn deze kleine details die het verschil kunnen maken voor de buitenlandse bezoeker, en ze laten overgaan tot een conversie.

Mogen wij jullie website vertalen naar het Duits, Engels, Frans of een andere taal? Dan kies je voor een professionele vertaling door één van onze native speakers. Voor de beste kwaliteit wordt elke tekst gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo garanderen we een een websitevertaling van hoge kwaliteit!

Website vertalen met SEO

Een goede positie in Google en andere zoekmachines is tegenwoordig zeer belangrijk. Goede teksten dragen hier aan bij. Goede teksten verschaffen de bezoeker interessante informatie zorgen tevens voor aantrekkelijke content voor zoekmachines. Wanneer wij uw website vertalen houden we hier rekening mee. Meer weten over SEO vertalingen?

Meer dan alleen website vertalen

Naast het vertalen van uw webteksten, kunnen wij door onze in-house kennis u ook van dienst zijn met de andere facetten van uw online strategie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van uw social media, nieuwsbrieven en advertenties. Ook denken we graag met u mee over zoekmachine optimalisatie, de implementatie van de vertaling in uw CMS, en hoe u de website vertaling het beste kunt inzetten.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers

Uw website wordt altijd vertaald door een native speaker van de doeltaal van uw vertaling.

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een professionele vertaler vertaald en door een tweede vertaler gecontroleerd.

Inhouse SEO kennis

We hebben ervaring met SEO en zorgen graag voor uw zoekmachine vriendelijke teksten.

Wat onze klanten zeggen

 • "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."

  ClearBooks

  Sander van Oyen

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Veel ervaring met vertaling van websites

Easy Translation heeft veel ervaring met het vertalen van websites. Van kleine websites voor bijvoorbeeld klanten in de toeristische sector, tot grote websites en webshops zoals Fonq.nl en Openingstijden.nl. Een professionele vertaling van uw website of webshop kan veel opleveren: meer bezoekers, een betere positie in Google en een betere conversie. Laat uw website daarom vertalen door onze specialisten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

Naar welke taal vertalen we uw website?