Website vertalen

Voor internationaal bereik

Website vertalen


Website vertalen voor groter bereik

Een website vertalen naar het Duits, Engels, Frans of andere taal? Hoe meer mensen jouw website kunnen lezen, hoe groter het bereik. Een website vertalen, vraagt meer dan alleen het ‘omzetten’ van de teksten naar een andere taal. Elk land en iedere cultuur heeft zijn eigen manier van schrijven, lezen en interpreteren.  Daarom wordt bij ons vertaalbureau elke vertaling door een native speaker van de doeltaal gemaakt. De vertaler vertaalt dus naar zijn of haar moedertaal. Voor de beste kwaliteit wordt de vertaling bovendien altijd gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo zorgen we voor een websitevertaling van de hoogste kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Uw website wordt altijd vertaald door een native speaker van de doeltaal van uw vertaling, en door een tweede vertaler gecontroleerd.

Scherpe prijs en snel geleverd

We leveren snel een professionele vertaling tegen een scherpe prijs. Probeer het zelf!

Inhouse SEO kennis

We hebben ervaring veel ervaring met SEO en zorgen graag voor zoekmachine vriendelijke teksten.

Website vertalen met SEO

Prettig leesbare, goed geschreven teksten dragen eraan bij dat jouw website beter vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Als wij een website vertalen houden wij rekening met de zoekmachine optimalisatie (SEO). In overleg kunnen wij voor u ook uitgebreid onderzoek doen naar de beste keuzes op het gebied van SEO voor uw website. Lees meer over onze SEO vertalingen.

Veel ervaring met vertaling van websites

Easy Translation heeft veel ervaring met het vertalen van websites. Van kleinere websites voor bijvoorbeeld klanten in de toeristische sector, tot grote websites en webshops zoals Fonq.nl en Openingstijden.nl. Een professionele vertaling van uw website of webshop kan veel opleveren: meer bezoekers, een betere positie in Google en een betere conversie. Laat uw website daarom vertalen door onze specialisten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie en gratis advies.

Wat onze klanten zeggen

 • "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."

  ClearBooks

  Sander van Oyen

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op