Uitbreiden naar Duitsland?

Website vertalen naar het Duits!

Website vertalen Duits


Duitse markt veroveren? Website vertalen Duits

Wist u dat de Duitse consument over het algemeen enkel aankopen doet op websites of webshops die in het Duits geschreven zijn? De kwaliteit van uw website vertaling Duits is daarom erg belangrijk. Een slecht vertaalde website zal eerder potentiële klanten afschrikken dan ze aantrekken. Daarnaast is het ook voor de vindbaarheid van uw Duitse website van belang dat deze correct vertaald is. Ons vertaalbureau Duits is uw graag van dienst met een website vertaling van hoge kwaliteit.

Native speakers Duits

Uw website wordt bij ons vertaalbureau altijd door native speakers vertaald.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Native speaker voor een professionele website vertaling

Wanneer wij uw website vertalen, werken we uitsluitend met native speakers Duits. Deze zijn bekend met de gebruiken van uw Duitse doelgroep en kunnen deze op de juiste manier aanspreken. Echter maakt zelfs de beste vertaler wel eens een foutje. De vertaling wordt daarom door een tweede vertaler Duits nog eens goed nagekeken en waar nodig gecorrigeerd. Een vertaling Duits die niet leest als een vertaling, maar als een origineel geschreven tekst is het resultaat.

Website vertalen Duits en SEO

Het vertalen van een website is niet alleen het overzetten van de teksten naar de andere taal, er komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden, en het vertalen van metagegevens, titels en de interne URL structuur. We adviseren u graag en zijn graag van dienst met een zoekmachine vriendelijke vertaling (SEO vertaling).

Zij gingen u voor:
 • "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."

  ClearBooks

  Sander van Oyen

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

  "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Vrijblijvend een prijs aanvragen?

U wilt uw website vertalen naar het Duits, maar u bent allereerst benieuwd naar het prijskaartje. Dat begrijpen we. Wij sturen u daarom graag een vrijblijvende offerte voor uw vertaling. U kunt uiteraard ook met ons bellen of e-mailen voor meer informatie.