Uitbreiden naar Duitsland?

Website vertalen naar het Duits!

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 70 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Duits


Duitse markt veroveren? Website vertalen Duits

Wist u dat de Duitse consument over het algemeen enkel aankopen doet op websites of webshops die in het Duits geschreven zijn? De kwaliteit van uw website vertaling Duits is daarom erg belangrijk. Een slecht vertaalde website zal eerder potentiële klanten afschrikken dan ze aantrekken. Daarnaast is het ook voor de vindbaarheid van uw Duitse website van belang dat deze correct vertaald is. Ons vertaalbureau Duits is uw graag van dienst met een website vertaling van hoge kwaliteit.

Native speakers Duits

Uw website wordt bij ons vertaalbureau altijd door native speakers vertaald.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Native speaker voor een professionele website vertaling

Wanneer wij uw website vertalen, werken we uitsluitend met native speakers Duits. Deze zijn bekend met de gebruiken van uw Duitse doelgroep en kunnen deze op de juiste manier aanspreken. Echter zelfs de beste vertaler maakt wel eens een foutje. De vertaling wordt daarom door een tweede vertaler Duits nog eens goed nagekeken en waar nodig gecorrigeerd. Het resultaat is een vertaling Duits die niet leest als een vertaling, maar als een origineel geschreven tekst.

Website vertalen Duits en SEO

Het vertalen van een website is niet alleen het overzetten van de teksten naar de andere taal, er komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden, en het vertalen van metagegevens, titels en de interne URL structuur. We adviseren u graag en zijn graag van dienst met een zoekmachine vriendelijke vertaling (SEO vertaling).

Zij gingen u voor:
10
Pim 2020-03-10

Klantgerichte aanpak, waarbij mij opviel dat de eerste vraag is wat de doel van de teksten is en waarvoor en hoe ze gebruikt worden. Dit lijkt mij essentieel voor het creëren van goede vertalingen. Kwaliteit van de vertaling is goed, dit kan ik echter lastig beoordelen. Bij de verweking van de teksten heb ik geen opmerkingen vernomen dat iets niet goed zou zijn. Snelle en accurate opvolging bij vragen en vertalingen worden volgens afspraak op tijd aangeleverd. Ook kleine aanpassingen worden snel en binnen de kosten verwerkt.

Lees meer beoordelingen

10
Mattanja 2020-02-05

Voor een last-minute uitdaging, heb ik snel een vertaling nodig gehad van een tekst. Door 'Voortekst' doorverwezen naar 'Easy Translation' en meteen een goede ervaring opgedaan! Marjan is mijn contactpersoon geweest. Lijntjes waren kort, er werd snel geschakeld en de tekst voldeed direct aan de verwachtingen. Geen 1 op 1 platte vertaling. Direct een goedlopende tekst met de juiste tone-of-voice :)

Lees meer beoordelingen

9.2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 70 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Vrijblijvend een prijs aanvragen?

U wilt uw website vertalen naar het Duits, maar u bent allereerst benieuwd naar het prijskaartje? Dat begrijpen we. Wij sturen u daarom graag een vrijblijvende offerte voor uw vertaling. U kunt uiteraard ook met ons bellen of e-mailen voor meer informatie.