Uw website voor iedereen leesbaar?

Website vertalen Engels

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 68 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Engels


Waarom website vertalen Engels?

Het vertalen van uw website naar het Engels kan verschillende redenen hebben. Misschien wilt u zich op de Engelse markt begeven, of gewoon een breder publiek bereiken. In elk geval is de kwaliteit van de vertaling erg belangrijk. Naast het feit dat uw Engelse teksten grammaticaal correct geschreven zijn, is het ook van belang dat de teksten uw nieuwe doelgroep aanspreken. Daarom werken we bij ons vertaalbureau Engels uitsluitend samen met vertalers die Engels als moedertaal spreken.

Website vertaling door native speakers Engels

Wanneer wij uw website vertalen, wordt dit altijd gedaan door een van onze native speakers. Engels is niet alleen hun moedertaal, maar ze spreken de taal ook op dagelijkse basis. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren wanneer wij uw website vertalen, wordt elke vertaling door een tweede native speaker Engels gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd. Twee paar ogen zien immers altijd meer dan één.

Uw Engelse website in zoekmachines

Wanneer wij uw website vertalen, zorgen we niet alleen voor een goede vertaling Engels, maar houden we ook rekening met zoekmachine optimalisatie. We vertalen niet alleen de teksten die uw bezoeker ziet, maar vragen u ook naar “verscholen” teksten als “metadescriptions” en “metatitels”. Door deze onderdelen ook te vertalen zorgen we voor een betere vindbaarheid in Google. Daarnaast zijn we u graag van dienst met een complete SEO vertaling. Lees meer over een SEO vertaling.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Engels

Uw website wordt vertaald door een native speaker van de Engelse taal.

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Wat onze klanten zeggen
9
Aida 2019-06-30

I passed by the office and the same day I already received an offer. My translated docs arrived even before the expected date! The lady I talked to was very helpful all the time.

Lees meer beoordelingen

8
Alexander 2019-06-25

Werken al jaren samen. Professionele aanpak en goede communicatie.

Lees meer beoordelingen

9.2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 68 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Vrijblijvend een prijs aanvragen?

De prijs van een vertaling wordt gebaseerd op het aantal woorden dat vertaald moet worden, het onderwerp van de tekst en de brontaal. Daarom kunnen wij u op deze website geen vaste prijs weergeven. Wilt u weten wat het vertalen van uw website naar het Engels kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan, u ontvangt deze binnen één werkdag in uw e-mail. U kunt uiteraard ook met ons bellen of e-mailen voor meer informatie.