Uw website voor iedereen leesbaar?

Website vertalen Engels

Website vertalen Engels


Waarom website vertalen Engels?

Het vertalen van uw website naar het Engels kan verschillende redenen hebben. Misschien wilt u zich op de Engelse markt begeven, of gewoon een breder publiek bereiken. In elk geval is de kwaliteit van een vertaling is erg belangrijk. Naast het feit dat uw teksten in grammaticaal correct Engels geschreven zijn, is het ook van belang dat de teksten uw nieuwe doelgroep aanspreekt. Om deze reden werken we bij ons vertaalbureau Engels uitsluitend samen met vertalers die Engels als moedertaal spreken.

Website vertaling door native speakers Engels

Wanneer wij uw website vertalen, wordt dit altijd gedaan door één van onze native speakers. Deze vertalers spreken het Engels op dagelijkse basis en het is hun moedertaal.  Om de beste kwaliteit te kunnen leveren wanneer wij uw website vertalen, wordt elke vertaling door een tweede native speaker Engels gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd. Twee paar ogen zien immers altijd meer dan één.

Uw Engelse website in zoekmachines

Wanneer wij uw website vertalen, zorgen we niet alleen voor een goede vertaling Engels, maar houden we ook rekening zoekmachine optimalisatie. We vertalen niet alleen de teksten die uw bezoeker ziet, maar vragen u ook naar “verscholen” teksten als “metadescriptions” en “metatitels”. Door deze onderdelen ook te vertalen zorgen we voor een betere vindbaarheid in Google. Daarnaast zijn we u graag van dienst met een complete SEO vertaling. Lees meer over een SEO vertaling.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Engels

Uw website wordt vertaald door een native speaker van de Engelse taal.

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Wat onze klanten zeggen
 • "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

  "Easy Translation zorgt steeds voor een snelle opvolging van onze vertalingen. We kunnen altijd rekenen op een correcte afhandeling en de nodige flexibiliteit."

  Mediahuis

  Michael van der Merissche

 • "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

  "Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!"

  IFE-Tebel Technologies

  Irma Duim

 • "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

  "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Vrijblijvend een prijs aanvragen?

De prijs van een vertaling wordt gebaseerd op het aantal woorden dat vertaald moet worden, het onderwerp van de tekst en de brontaal. Daarom kunnen wij u op deze website geen vaste prijs weergeven. Wilt u weten wat het vertalen van uw website naar het Engels kost? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan, u ontvangt deze binnen één werkdag in uw e-mail. U kunt uiteraard ook met ons bellen of e-mailen voor meer informatie.