Bereik Frankrijk en België met uw teksten

Website vertalen Frans

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 63 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Frans


Een website vertaling Frans van de hoogste kwaliteit

Wanneer u met uw website een Franse doelgroep wilt aanspreken is het van belang dat uw website teksten in correct Frans geschreven zijn. Websites vertalen is een vak apart. Onze vertalers Frans leveren niet alleen een perfecte vertaling, maar vertalen de website zo dat de teksten goed aansluiten bij de nieuwe doelgroep. Daarnaast wordt er, wanneer we uw website vertalen, rekening gehouden met de eisen die zoekmachines aan uw website stellen.

Native speakers Frans

De vertaling van uw website wordt gemaakt door een native speaker van de Franse taal.

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Vertaling door native speakers Frans

Voor de vertaling van uw website naar het Frans werkt ons vertaalbureau Frans uitsluitend samen met vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Hoewel wij overtuigd zijn van de kwaliteiten van onze vertalers Frans, wordt elke vertaling door een tweede vertaler gecontroleerd. Worden er foutjes gevonden? Dan past de corrector deze aan. Pas na een derde en laatste check wordt uw vertaling opgeleverd.

Website vertalen Frans en SEO

Een vertaling Frans voor Frankrijk, of een vertaling Frans voor België. Dit is een verschil waar we bij ons vertaalbureau rekening mee houden en valt bij ons onder de noemer ‘lokalisatie’. Tussen Frans-Frans en Belgisch-Frans zitten namelijk de nodige verschillen. Om goed te kunnen scoren in de lokale zoekmachines moeten de juiste keuzes gemaakt worden met betrekking tot woordgebruik. Op die manier kunt u zich met uw teksten onderscheiden bij uw nieuwe doelgroep. We zijn u eventueel ook graag van dienst met een zoekwoorden onderzoek en de bijbehorende SEO vertaling, om de beste resultaten te krijgen.

Wat onze klanten zeggen
10
Bakker Ontwerp 18-04-2019

Bij vraagstukken vanuit onze opdrachtgevers omtrent vertalingen (zowel online als offline) schakelen we regelmatig de expertise van Easy Translation in. De communicatie richting ons en onze opdrachtgevers verloopt prettig en vlot en deadlines worden gehaald. Kortom; een fijne samenwerking!

Lees meer beoordelingen

9,4
Merlin Producties 03-04-2019

Prima vakkundige vertaling!

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 63 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Meer dan website vertalen Frans

Naast een Franse vertaling van uw website kunnen we ook van dienst zijn met andere onderdelen die horen bij het vertalen van uw website. Denk hierbij aan het implementeren van de Franse vertaling in uw CMS, het meertalig maken van uw website, het regelen van een Franse domeinnaam, en het vertalen van uw Adwords campagnes naar het Frans.