Uitbreiden naar Italië?

Website vertalen Italiaans

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 70 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Italiaans


Italiaanse markt veroveren, website vertalen Italiaans

Wanneer u als bedrijf zaken wilt doen in een ander land, is het vertalen van uw website een goede eerste stap. Dat geldt ook voor het Italiaans. Uw prospects kunnen lezen wat u doet, en hoe u dat doet. Wij vertalen uw website vanuit verschillende talen naar het Italiaans. Kies voor een professionele vertaling van ons vertaalbureau Italiaans en maak een goede indruk op uw potentiële klanten!

Uitsluitend native speakers

Wij werken voor uw vertaling uitsluitend met native speakers van de Italiaanse taal.

Inclusief correctie

Voor de hoogste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler gecontroleerd en gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Native speakers Italiaans

Een vertaling van uw website naar het Italiaans moet perfect zijn. Daarom werken wij enkel en alleen samen met professionele vertalers Italiaans die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Dit noemen we native speakers. Onze vertalers hebben veelal een vertaalopleiding gevolgd en veel ervaring met het vertalen van websites. Na een eerste vertaling door een native speaker volgt altijd een extra controleronde door een tweede vertaler. Hierbij wordt de vertaling nagekeken en waar nodig gecorrigeerd. Door deze manier van werken kunnen wij een websitevertaling van de hoogste kwaliteit leveren.

Website vertalen Italiaans en SEO

Wanneer wij uw website vertalen naar het Italiaans, wilt u ook dat u goed gevonden wordt door uw nieuwe doelgroep. Helaas zorgen teksten alleen daar niet voor. Goede, zoekmachine vriendelijke teksten zijn wel belangrijk, ook in een andere taal! Daarom houden we bij elke vertaling Italiaans rekening met het gebruik van zoekwoorden in de teksten. Op uw verzoek kunnen we een keyword onderzoek uitvoeren, waarbij we onderzoeken op welke keywords veel gezocht wordt. Deze zoekwoorden implementeren we vervolgens in uw teksten voor een goede vindbaarheid. Lees meer over een SEO vertaling.

Wat onze klanten zeggen
10
Pim 2020-03-10

Klantgerichte aanpak, waarbij mij opviel dat de eerste vraag is wat de doel van de teksten is en waarvoor en hoe ze gebruikt worden. Dit lijkt mij essentieel voor het creëren van goede vertalingen. Kwaliteit van de vertaling is goed, dit kan ik echter lastig beoordelen. Bij de verweking van de teksten heb ik geen opmerkingen vernomen dat iets niet goed zou zijn. Snelle en accurate opvolging bij vragen en vertalingen worden volgens afspraak op tijd aangeleverd. Ook kleine aanpassingen worden snel en binnen de kosten verwerkt.

Lees meer beoordelingen

10
Mattanja 2020-02-05

Voor een last-minute uitdaging, heb ik snel een vertaling nodig gehad van een tekst. Door 'Voortekst' doorverwezen naar 'Easy Translation' en meteen een goede ervaring opgedaan! Marjan is mijn contactpersoon geweest. Lijntjes waren kort, er werd snel geschakeld en de tekst voldeed direct aan de verwachtingen. Geen 1 op 1 platte vertaling. Direct een goedlopende tekst met de juiste tone-of-voice :)

Lees meer beoordelingen

9.2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 70 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op