Duidelijke en professionele teksten op uw website?

Website vertalen Pools

Website vertalen Pools


Professioneel website vertalen Pools

Met zo’n 40 miljoen inwoners is Polen een interessante markt om te betreden. De Poolse economie groeit, en is al een belangrijke afzetmarkt voor Nederlandse producten en diensten. Voor alle vertalingen Pools werken wij samen met een uitgebreid netwerk Poolse native speakers die uw website vertalen naar het Pools. Wij selecteren de vertaler van uw website op het onderwerp van uw website, en de brontaal van de teksten. Ons vertaalbureau Pools werkt uitsluitend met vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Zij kunnen uw boodschap op de beste manier overbrengen aan uw Poolse doelgroep.

Native speakers Pools

Altijd een website vertaling door native speakers van de Poolse taal.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling Pools.

De beste kwaliteit

We werken met professionele vertalers Pools, maar hoe goed een vertaler ook is, foutjes worden wel eens gemaakt. Daarom schakelen wij na elke vertaling een tweede native speaker Pools in om de websitevertaling nog eens goed na te kijken. Deze controleert en corrigeert de vertaling Pools waarna een laatste controle plaats vindt. Pas na deze laatste controle wordt de vertaling aan u geleverd op de afgesproken wijze.

Website vertalen Pools. Wat kost het?

Omdat de prijs van een vertaling afhankelijk is van een aantal factoren, is het voor ons niet mogelijk om een standaardprijs te geven. Daarom vragen wij u eerst de te vertalen teksten bij ons aan te leveren in bijvoorbeeld een Word, Excel of HTML document. Op basis van deze teksten sturen wij u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte starten we met de vertaling. Op de afgesproken deadline wordt de vertaling geleverd. U ontvangt tegelijk met de levering van de vertaling de factuur. Een betaling vooraf is meestal niet nodig.

Wat onze klanten zeggen
 • "Wij hebben verschillende handleidingen en andere technische documenten laten vertalen door Easy Translation. De vertalingen worden altijd correct en binnen afgesproken tijd netjes verzorgd."

  Wiefferink B.V.

  Gerard Gortemaker

  "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

  "Easy Translation zorgt steeds voor een snelle opvolging van onze vertalingen. We kunnen altijd rekenen op een correcte afhandeling en de nodige flexibiliteit."

  Mediahuis

  Michael van der Merissche

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op