Duidelijke en professionele teksten op uw website?

Website vertalen Pools

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 10 ­op basis van beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Pools


Professioneel website vertalen Pools

Met zo’n 40 miljoen inwoners is Polen een interessante markt om te betreden. De Poolse economie groeit, en is al een belangrijke afzetmarkt voor Nederlandse producten en diensten. Voor alle vertalingen Pools werken wij samen met een uitgebreid netwerk Poolse native speakers die uw website vertalen naar het Pools. Wij selecteren de vertaler van uw website op het onderwerp van uw website, en de brontaal van de teksten. Ons vertaalbureau Pools werkt uitsluitend met vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Zij kunnen uw boodschap op de beste manier overbrengen aan uw Poolse doelgroep.

Native speakers Pools

Altijd een website vertaling door native speakers van de Poolse taal.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling Pools.

De beste kwaliteit

We werken met professionele vertalers Pools, maar hoe goed een vertaler ook is, foutjes worden wel eens gemaakt. Daarom schakelen wij na elke vertaling een tweede native speaker Pools in om de websitevertaling nog eens goed na te kijken. Deze controleert en corrigeert de vertaling Pools waarna een laatste controle plaats vindt. Pas na deze laatste controle wordt de vertaling aan u geleverd op de afgesproken wijze.

Website vertalen Pools. Wat kost het?

Omdat de prijs van een vertaling afhankelijk is van een aantal factoren, is het voor ons niet mogelijk om een standaardprijs te geven. Daarom vragen wij u eerst de te vertalen teksten bij ons aan te leveren in bijvoorbeeld een Word, Excel of HTML document. Op basis van deze teksten sturen wij u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte starten we met de vertaling. Op de afgesproken deadline wordt de vertaling geleverd. U ontvangt tegelijk met de levering van de vertaling de factuur. Een betaling vooraf is meestal niet nodig.

Wat onze klanten zeggen
9
Emma 2022-01-24

Snel geholpen voor een paar spoed vertalingen. Duidelijke communicatie en snelle service en eveneens hoge kwaliteit.

Lees meer beoordelingen

10
Stadslogement Bolwerkhûske Franeker 2022-01-21

We maken graag gebruik van de diensten van Easy Translation. Alles snel en zorgvuldig, het online contact voelt vertrouwd.

Lees meer beoordelingen

Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een uit beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op