Zaken doen in Portugal of Brazilië?

Website vertalen Portugees

Website vertalen Portugees


Website vertalen Portugees

Het Portugees kan worden opgedeeld in twee verschillende soorten Portugees: Europees Portugees en Braziliaans Portugees. Het Portugees dat in Brazilië wordt gesproken, is anders qua uitspraak, grammatica en vocabulaire. Daarom willen we graag weten naar wat uw doelgroep is. Op basis daarvan maken we de keuze voor welke variant we kiezen. Europees-Portugees of Braziliaans-Portugees, ons vertaalbureau Portugees verzorgt graag de vertaling van uw website.

Hoewel de Portugese markt relatief klein is, is de Braziliaanse markt één van de snelst groeiende markten van het moment. Wilt u zoeken gaan doen in Portugal of Brazilië? Dan kan een vertaling van uw website naar het Portugees niet ontbreken! Samen met onze native speakers Portugees zorgen we voor een websitevertaling waarbij uw boodschap duidelijk overkomt bij de nieuwe doelgroep.

Vertaling door native speakers

De vertaling van uw website wordt uitsluitend verzorgd door native speakers!

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Kwaliteitsvertaling Portugees

Elke website vertaling Portugees wordt bij ons gemaakt door een native speaker van het Portugees. Daarnaast wordt de vertaling door een tweede vertaler Portugees nagelezen en gecorrigeerd. Door deze correctie worden eventuele foutjes uit de vertaling gehaald en de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet. Zo kan het zijn dat de corrector net even een betere woordkeuze bedenkt, die zoekmachine technisch beter is. Het resultaat is een vertaling van de hoogste kwaliteit.

Wat kost een website vertaling Portugees?

Omdat elke vertaling anders is, is het geven van een vaste prijs niet mogelijk. Wanneer we de te vertalen teksten ontvangen kunnen we een goede offerte opstellen. De teksten van uw website kunt u op meerdere manieren aan ons aanleveren. Denk hierbij aan Word, Excel, CSV of HTML formaat. Vul bij uw aanvraag ons offerteformulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw website.

Wat onze klanten zeggen
 • "Easy Translation laat ons ondanks sommige krappe deadlines nooit zitten, houdt zich zonder uitzondering aan de afgesproken tijd en levert een hoog kwalitatieve vertaling. Extra prettig is dat er na vertaling geen correcties meer nodig zijn. Het eindresultaat is in één keer goed."

  CSU

  Nicole Bos

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

  "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

 • "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

  "Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!"

  IFE-Tebel Technologies

  Irma Duim

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op