Zaken doen in Portugal of Brazilië?

Website vertalen Portugees

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 70 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Portugees


Website vertalen Portugees

Het Portugees kan worden opgedeeld in twee verschillende soorten Portugees: Europees Portugees en Braziliaans Portugees. Het Portugees dat in Brazilië wordt gesproken, is anders qua uitspraak, grammatica en vocabulaire. Daarom willen we graag weten naar wat uw doelgroep is. Op basis daarvan maken we de keuze voor welke variant we kiezen. Europees-Portugees of Braziliaans-Portugees, ons vertaalbureau Portugees verzorgt graag de vertaling van uw website.

Hoewel de Portugese markt relatief klein is, is de Braziliaanse markt één van de snelst groeiende markten van het moment. Wilt u zoeken gaan doen in Portugal of Brazilië? Dan kan een vertaling van uw website naar het Portugees niet ontbreken! Samen met onze native speakers Portugees zorgen we voor een websitevertaling waarbij uw boodschap duidelijk overkomt bij de nieuwe doelgroep.

Vertaling door native speakers

De vertaling van uw website wordt uitsluitend verzorgd door native speakers!

Inclusief correctie

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Kwaliteitsvertaling Portugees

Elke website vertaling Portugees wordt bij ons gemaakt door een native speaker van het Portugees. Daarnaast wordt de vertaling door een tweede vertaler Portugees nagelezen en gecorrigeerd. Door deze correctie worden eventuele foutjes uit de vertaling gehaald en de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet. Zo kan het zijn dat de corrector net even een betere woordkeuze bedenkt, die zoekmachine technisch beter is. Het resultaat is een vertaling van de hoogste kwaliteit.

Wat kost een website vertaling Portugees?

Omdat elke vertaling anders is, is het geven van een vaste prijs niet mogelijk. Wanneer we de te vertalen teksten ontvangen kunnen we een goede offerte opstellen. De teksten van uw website kunt u op meerdere manieren aan ons aanleveren. Denk hierbij aan Word, Excel, CSV of HTML formaat. Vul bij uw aanvraag ons offerteformulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw website.

Wat onze klanten zeggen
10
Pim 2020-03-10

Klantgerichte aanpak, waarbij mij opviel dat de eerste vraag is wat de doel van de teksten is en waarvoor en hoe ze gebruikt worden. Dit lijkt mij essentieel voor het creëren van goede vertalingen. Kwaliteit van de vertaling is goed, dit kan ik echter lastig beoordelen. Bij de verweking van de teksten heb ik geen opmerkingen vernomen dat iets niet goed zou zijn. Snelle en accurate opvolging bij vragen en vertalingen worden volgens afspraak op tijd aangeleverd. Ook kleine aanpassingen worden snel en binnen de kosten verwerkt.

Lees meer beoordelingen

10
Mattanja 2020-02-05

Voor een last-minute uitdaging, heb ik snel een vertaling nodig gehad van een tekst. Door 'Voortekst' doorverwezen naar 'Easy Translation' en meteen een goede ervaring opgedaan! Marjan is mijn contactpersoon geweest. Lijntjes waren kort, er werd snel geschakeld en de tekst voldeed direct aan de verwachtingen. Geen 1 op 1 platte vertaling. Direct een goedlopende tekst met de juiste tone-of-voice :)

Lees meer beoordelingen

9.2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 70 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op