Spaanse klanten aantrekken?

Website vertalen Spaans

Website vertalen Spaans


Website vertalen Spaans: Potentieel bereik van 500 miljoen mensen

Spaans is de op twee na meest gesproken taal in de wereld. Ruim 330 miljoen mensen spreken Spaans als moedertaal en nog eens 170 miljoen spreken het Spaans als tweede taal. Binnen Europa bereikt u met een websitevertaling Spaans 45 miljoen potentiële klanten. Daarnaast zijn er nog eens miljoenen potentiële klanten buiten Europa. Uw website laten vertalen naar het Spaans kan dus de moeite waard zijn!

Native speakers Spaans

Uw website wordt bij ons vertaalbureau altijd door native speakers vertaald.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Uw website vertalen naar het Spaans

Een website vertaling Spaans moet van de hoogste kwaliteit zijn. Om deze reden worden alle vertalingen bij ons vertaalbureau Spaans gemaakt door native speakers. Onze vertalers kunnen uw boodschap op de juiste manier overbrengen. Voordat we uw website vertalen, is het belangrijk om te weten waar uw nieuwe doelgroep zich bevindt. Spaans wordt in verschillende delen van de wereld gesproken, maar Europees-Spaans is wel anders dan Mexicaans-Spaans. Om uw nieuwe doelgroep op de juiste manier aan te spreken is het van belang dat er bepaald wordt voor welke markt de website vertaling Spaans bedoeld is.

Website vertalen Spaans en zoekmachines

Buiten de voor de bezoeker zichtbare teksten, zijn ook teksten zoals meta-omschrijvingen belangrijk om te vertalen. Door hier rekening mee te houden in de website vertaling Spaans, zorgen we dat de website goed vindbaar is voor de zoekmachines. We kunnen ook van dienst zijn met een SEO onderzoek, waarbij we kijken op welke termen er het meest gezocht wordt. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om een SEO vertaling te leveren.

Wat onze klanten zeggen
 • "Easy Translation laat ons ondanks sommige krappe deadlines nooit zitten, houdt zich zonder uitzondering aan de afgesproken tijd en levert een hoog kwalitatieve vertaling. Extra prettig is dat er na vertaling geen correcties meer nodig zijn. Het eindresultaat is in één keer goed."

  CSU

  Nicole Bos

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "De keuze voor Easy Translation is gebaseerd op de marktconforme prijsstelling, de goede kwaliteit, die recht doet aan ons merk en flexibel om kan gaan met sterke stijgingen in het aantal vertalingen. Easy Translation voldoet aan al deze voorwaarden en is een betrouwbare partij die meedenkt met de klant."

  Goossens Wonen

  Erwin Rombouts

  "Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!"

  IFE-Tebel Technologies

  Irma Duim

 • "Easy Translation zorgt steeds voor een snelle opvolging van onze vertalingen. We kunnen altijd rekenen op een correcte afhandeling en de nodige flexibiliteit."

  Mediahuis

  Michael van der Merissche

  "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Wat kost een websitevertaling Spaans

Om u een goede prijsindicatie te geven, is het voor ons belangrijk om te weten wat voor teksten er op uw website staan en hoeveel woorden deze bevat. De prijs van een vertaling wordt hier op gebaseerd. Wij vragen u ons offerteformulier geheel vrijblijvend in te vullen. Wij sturen u dan binnen één werkdag een offerte toe via e-mail!