Spaanse klanten aantrekken?

Website vertalen Spaans

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 10 ­op basis van beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Website vertalen Spaans


Website vertalen Spaans: Potentieel bereik van 500 miljoen mensen

Spaans is de op twee na meest gesproken taal in de wereld. Ruim 330 miljoen mensen spreken Spaans als moedertaal en nog eens 170 miljoen spreken het Spaans als tweede taal. Binnen Europa bereikt u met een websitevertaling Spaans 45 miljoen potentiële klanten. Daarnaast zijn er nog eens miljoenen potentiële klanten buiten Europa. Uw website laten vertalen naar het Spaans kan dus de moeite waard zijn!

Native speakers Spaans

Uw website wordt bij ons vertaalbureau altijd door native speakers vertaald.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Uw website vertalen naar het Spaans

Een website vertaling Spaans moet van de hoogste kwaliteit zijn. Om deze reden worden alle vertalingen bij ons vertaalbureau Spaans gemaakt door native speakers. Onze vertalers kunnen uw boodschap op de juiste manier overbrengen. Voordat we uw website vertalen, is het belangrijk om te weten waar uw nieuwe doelgroep zich bevindt. Spaans wordt in verschillende delen van de wereld gesproken, maar Europees-Spaans is wel anders dan Mexicaans-Spaans. Om uw nieuwe doelgroep op de juiste manier aan te spreken is het van belang dat er bepaald wordt voor welke markt de website vertaling Spaans bedoeld is.

Website vertalen Spaans en zoekmachines

Buiten de voor de bezoeker zichtbare teksten, zijn ook teksten zoals meta-omschrijvingen belangrijk om te vertalen. Door hier rekening mee te houden in de website vertaling Spaans, zorgen we dat de website goed vindbaar is voor de zoekmachines. We kunnen ook van dienst zijn met een SEO onderzoek, waarbij we kijken op welke termen er het meest gezocht wordt. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om een SEO vertaling te leveren.

Wat onze klanten zeggen
9
Emma 2022-01-24

Snel geholpen voor een paar spoed vertalingen. Duidelijke communicatie en snelle service en eveneens hoge kwaliteit.

Lees meer beoordelingen

10
Stadslogement Bolwerkhûske Franeker 2022-01-21

We maken graag gebruik van de diensten van Easy Translation. Alles snel en zorgvuldig, het online contact voelt vertrouwd.

Lees meer beoordelingen

Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een uit beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Wat kost een websitevertaling Spaans

Om u een goede prijsindicatie te geven, is het voor ons belangrijk om te weten wat voor teksten er op uw website staan en hoeveel woorden deze bevat. De prijs van een vertaling wordt hier op gebaseerd. Wij vragen u ons offerteformulier geheel vrijblijvend in te vullen. Wij sturen u dan binnen één werkdag een offerte toe via e-mail!