Uitbreiden naar Zweden?

Website vertalen Zweeds

Website vertalen Zweeds


Uw website naar het Zweeds laten vertalen

Zweden is een rijk en welvarend land. Het is dan ook erg interessant om met uw bedrijf de Zweeds markt te betreden. Een vertaling van uw website naar het Zweeds is hierin een goede stap. Door samen met te werken met uitgebreid bestand van freelance vertalers Zweeds kan ons vertaalbureau Zweeds bijna elke website vertalen. We vertalen niet alleen de teksten, maar zorgen voor een goed leesbare website die aanspreekt bij de Zweedse lezer. Dit doen we door enkel samen te werken met vertalers die Zweeds als moedertaal beheersen.

Native speakers Zweeds

Uw website wordt bij ons vertaalbureau altijd door native speakers vertaald.

Inclusief correctie

Voor de beste kwaliteit wordt vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig gecorrigeerd.

Snelle service

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw website vertaling.

Website vertalen Zweeds door native speakers

Op zoek naar een professionele vertaling Zweeds van uw website? Bij ons vertaalbureau werken we uitsluitend samen met native speakers van de Zweedse taal. Alle vertalers zijn door ons getest voordat ze bezig gaan met uw websitevertaling. Doordat zij naar hun moedertaal vertalen, weten onze vertalers als geen ander hoe zij moeten schrijven om de doelgroep aan te spreken. Ze zijn immers zelf onderdeel van uw nieuwe doelgroep. Om een website vertaling Zweeds van de hoogste kwaliteit te bieden wordt elke vertaling door een tweede native speaker gecontroleerd. Twee paar ogen zien altijd meer dan één.

Wat wij bieden

Bij het website vertalen Zweeds zorgen we niet alleen voor een uitstekende vertaling van uw website content, maar kijken we ook graag met u naar uw metacontent, pagina titels en zoekwoorden. We helpen u ook graag een geschikte Zweedse domeinnaam te registreren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over uw website vertaling.

Wat onze klanten zeggen
9
Aida 2019-06-30

I passed by the office and the same day I already received an offer. My translated docs arrived even before the expected date! The lady I talked to was very helpful all the time.

Lees meer beoordelingen

8
Alexander 2019-06-25

Werken al jaren samen. Professionele aanpak en goede communicatie.

Lees meer beoordelingen

9.2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 68 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Vrijblijvend een prijs aanvragen?

U wilt uw website vertalen naar het Zweeds, maar u bent allereerst benieuwd naar het prijskaartje. Dat begrijpen we. Wij sturen u daarom graag een vrijblijvende offerte voor uw vertaling. U kunt uiteraard ook met ons bellen of e-mailen voor meer informatie.