Integratie

WPML en Easy Translation

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 10 ­op basis van beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

WPML integratie – Easy Translation


Als vertaalbureau dat zich richt op het vertalen van websites zien we dat veel van onze klanten binnen het MKB gebruik maken van WordPress als content management systeem (CMS). Een WordPress website vertalen kan een hele klus zijn. Om het vertalen van uw website zo simpel mogelijk te laten verlopen maakt Easy Translation gebruik van WPML voor het faciliteren van de vertalingen.

WPML als vertaalplugin


Het gebruik van een plugin is nodig om vertalingen van een WordPress website te faciliteren. Met WPML is het eenvoudig om een meertalige website te onderhouden binnen één WordPress-installatie. Met WPML kunt u pagina’s, berichten, menu’s en zelfs de teksten van het thema vertalen. Ook het vertalen van Custom Post Types en content in plugins als Yoast SEO werken vlekkeloos. Lopen we wel tegen problemen aan. Dan wordt er volledige ondersteuning geboden door WPML.

Simpele integratie

Easy Translation is partner van WPML. We zijn als vertaaldienst te vinden binnen uw WPML installatie. Na het aanvragen van autorisatie sturen we u een API-key waardoor we rechtstreeks met uw website kunnen verbinden. Daarna is het mogelijk om ons via de WPML-plugin vertaalopdrachten te sturen. U voegt eenvoudig de te vertalen pagina’s aan uw “winkelwagen” toe en stuurt de opdracht naar ons toe. Wanneer de vertalingen klaar zijn uploaden we de vertaling rechtstreeks naar uw website. Er is dus geen knip-en plakwerk meer nodig!

Eenvoudig up-to-date

Heeft u de pagina van uw website aangepast? U kunt eenvoudig zien of de vertalingen van de pagina’s nog up-to-date zijn. Is dat niet het geval? Selecteer wederom de pagina en stuur deze als opdracht naar ons toe. U betaalt alleen voor de zinnen die aangepast zijn!

Meer weten?

Meer weten over het koppelen van uw website met WPML en Easy Translation? Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk op de WPML website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op