Een professionele vertaling

rechtstreeks in uw CMS

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 53 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

WordPress website vertalen


WordPress website vertalen

WordPress is op dit moment een van de grootste, zo niet hét grootste CMS (Content Management System). Veel webontwikkelaars maken gebruik van WordPress om een simpel te onderhouden website te maken die voldoet aan de huidige standaarden. Onze eigen website is ook in WordPress gemaakt. We hebben daardoor de nodige ervaring met WordPress websites en zijn dan ook graag van dienst met een professionele vertaling van uw website.

WordPress website vertalen met WPML

Om een WordPress site in verschillende talen aan te bieden is een plug-in nodig. Hoewel er verschillende plug-ins beschikbaar zijn, werken wij graag met WPML. WPML is de bekendste en meest gebruikte plug-in en biedt goede compatibiliteit en ondersteuning. Daarnaast heeft ons vertaalbureau een speciale samenwerking met WPML waardoor we een rechtstreekse koppeling met ons bureau kunnen maken. Zo kunnen we teksten rechtstreeks uit uw CMS ontvangen en vertalingen weer terugzetten. Natuurlijk verzorgen we ook vertalingen van WordPress websites die een andere plug-in gebruiken. Lees meer over onze integratie met WPML.

Wanneer u gebruikmaakt van onze koppeling

  • Geen knip- en plakwerk meer nodig.
  • Geen moeilijk exports en imports van uw website.
  • U hoeft geen inlogcodes af te geven
  • In-house kennis over o.a. SEO en Google Adwords.
  • Een vertaling van de hoogste kwaliteit

Native speakers vertalen uw website

Er gaat een hoop tijd zitten in het maken van goede content. Dezelfde tijd en energie steken wij ook in uw vertalingen. De teksten van uw website worden bij ons uitsluitend vertaald door native speakers van de doeltaal. Dat wil zeggen een vertaler die naar zijn of haar moedertaal vertaalt. Daarnaast wordt elke website vertaling gecontroleerd door een tweede native speaker. Wij selecteren onze vertalers en proeflezers op basis van brontaal, doeltaal en onderwerp van uw website.

WordPress website en SEO

Zoekmachines spelen een belangrijke rol in het krijgen van bezoekers naar een website. Er is daarom vaak veel aandacht besteed aan goede Nederlandse teksten waarin de juiste zoekwoorden worden gebruikt. Een goede vertaling met de juiste zoekwoorden zorgt ook voor betere vindbaarheid voor de buitenlandse bezoeker. We houden daarom bij elke vertaling rekening met SEO en kunnen indien gewenst een keywordonderzoek uitvoeren om tot de beste, meest gebruikte keywords te komen.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers vertalen uw website

Uw website wordt bij ons vertaalbureau altijd door native speakers vertaald.

Inclusief correctie

Een correctie door een tweede vertaler zorgt voor een vertaling van de hoogste kwaliteit.

API Koppeling

Door onze WPML integratie vertalen we uw website snel, en zonder knip- en plakwerk.

Wat onze klanten zeggen
10
Wickey GmbH 25-01-2019

It was a pleasure to work with Easytranslation. All the translations were delivered on time, even when we requested them on a very short notice and in rare language combinations. The quality of the translations was almost always impeccable and if there were any problems they made sure to implement fast improvements and offered immediate support. All the project managers were friendly, easygoing and fun to work with.

Lees meer beoordelingen

9,2
Aqua Drolics 22-01-2019

Snelle en kwalitatief goede levering. Erg fijn dat er ook SEO teksten aageleverd kunnen worden in iedere taal.
Korte communicatie lijnen en een makkelijk order- en betaalproces.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 53 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op