20 september 2017

Even voorstellen…


Onze nieuwe projectmanager Marjan

Naar aanleiding van de vacature die we online hadden staan, hebben we ongelofelijk veel leuke reacties en sollicitaties ontvangen. Dat is ook mogelijk gemaakt door iedereen die de vacature heeft gedeeld op Facebook en LinkedIn. Super bedankt daarvoor. Inmiddels alweer een half jaar geleden begon de zoektocht naar uitbreiding. En wat zijn we blij met de versterking die we hebben gekregen! Eigenlijk geen “nieuwe” aanwinst meer, want vanaf 1 juli is Marjan begonnen bij Easy Translation. Met veel ervaring in de vertaalwereld brengt ze niet alleen geweldige ondersteuning, maar ook nieuwe inzichten, ideeën en ervaring.

Even voorstellen

De laatste twee jaren werkte ik voornamelijk als projectmanager. In die functie regelde ik allerlei soorten vertalingen, voor veel verschillende klanten en in uiteenlopende vakgebieden, zoals juridische vertalingen, technische vertalingen, medische vertalingen en IT- en marketingvertalingen. Deze afwisseling en het contact met klanten, collega’s en freelancers maakt het werken bij een vertaalbureau echt ontzettend leuk. Elke keer weer een mooi product leveren en de klant blij maken met een vertaling van uitstekende kwaliteit, dat geeft veel voldoening! Ik vind het daarom ook erg fijn dat ik mijn kennis en ervaring nu bij Easy Translation mag inzetten.

Marjan is te bereiken via marjan@easytranslation.nl of natuurlijk telefonisch. Contactgegevens vind je hier!

Wat onze klanten zeggen
 • "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

  "Wij hebben verschillende handleidingen en andere technische documenten laten vertalen door Easy Translation. De vertalingen worden altijd correct en binnen afgesproken tijd netjes verzorgd."

  Wiefferink B.V.

  Gerard Gortemaker

 • "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "Vertaalbureau Easy Translation zorgt voor vlotte levering van kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Gaat door waar anderen het opgeven!"

  EasyTerra B.V.

  Tjeerd Kramer

  "De keuze voor Easy Translation is gebaseerd op de marktconforme prijsstelling, de goede kwaliteit, die recht doet aan ons merk en flexibel om kan gaan met sterke stijgingen in het aantal vertalingen. Easy Translation voldoet aan al deze voorwaarden en is een betrouwbare partij die meedenkt met de klant."

  Goossens Wonen

  Erwin Rombouts

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op