6 juni 2017

Inzoomen op: EasyTerra en Goossens Wonen


Van autohuur naar meubels. Allemaal online

We hebben in de afgelopen maanden aan mooie vertaalprojecten gewerkt voor vaste klanten maar ook voor nieuwe klanten. We zijn daar trots op en laten dat graag zien. Daarom een korte update van de opdrachten die we voor deze nieuweklanten hebben gedaan.

logo

Voor EasyTerra, een toonaangevende online prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur uit Leeuwarden, mochten we vertalingen leveren in 12 talen, waaronder Duits, Engels, Spaans, Italiaans en Pools. Ons vertaalbureau werd onder andere ingeschakeld voor het vertalen van teksten over verschillende dekkingen en verzekeringen waaruit een klant kan kiezen bij het huren van een auto. Als onderdeel van dit meertalige vertaalproject hebben we ook alle bestaande vertalingen van de verschillende websites voor Easy Terra gecontroleerd. Doormiddel van een sitecheck hebben onze native speakers fouten in de bestaande vertalingen aangepast en andere verbeteringen aangebracht. Zo kunnen alle bezoekers van de websites weer vertrouwen op correcte en fijn leesbare teksten in hun eigen moedertaal.

Meer weten over EasyTerra? Bekijk hier de klantcase!

Goossens wonen en slapen

 

 

 

 

 

Ons vertaalbureau Duits is gevraagd om een Duitse vertaling te leveren van de webshop en ook mogen we alle producten in de webshop vertalen naar het Duits. Momenteel vertalen we op regelmatige basis nieuwe producten, blogs en andere teksten voor Goossens. Wilt u ook uw webshop vertalen? Neem contact met ons op!

Meer weten over Goossens Wonen & Slapen? Bekijk hier de klantcase!

En natuurlijk veel meer…

Gelukkig mochten we in de eerst paar maanden van dit jaar al voor veel verschillende klanten werken. Teveel om allemaal op te noemen. We hopen ook voor u aan de slag te mogen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen
 • "Vertaalbureau Easy Translation zorgt voor vlotte levering van kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Gaat door waar anderen het opgeven!"

  EasyTerra B.V.

  Tjeerd Kramer

  "De keuze voor Easy Translation is gebaseerd op de marktconforme prijsstelling, de goede kwaliteit, die recht doet aan ons merk en flexibel om kan gaan met sterke stijgingen in het aantal vertalingen. Easy Translation voldoet aan al deze voorwaarden en is een betrouwbare partij die meedenkt met de klant."

  Goossens Wonen

  Erwin Rombouts

 • "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

  "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

 • "Wij hebben verschillende handleidingen en andere technische documenten laten vertalen door Easy Translation. De vertalingen worden altijd correct en binnen afgesproken tijd netjes verzorgd."

  Wiefferink B.V.

  Gerard Gortemaker

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op