Klantcase Afterpay

Zorgeloos online winkelen


“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”

Henk Gorter

Over Afterpay


AfterPay is de online betaalmethode waarmee je jouw online aankopen nĂ¡ ontvangst kunt betalen. Je betaalt alleen wat je wilt houden, en je hoeft nooit meer vooruit te betalen. AfterPay stuurt je een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 2 weken. Handig en veilig! Inmiddels maken al meer dan 4000 retailers gebruik van AfterPay. Retailers kiezen voor onze diensten omdat zij volledig worden ontzorgd. We verzorgen het facturatieproces richting de klant en neemt het betaalrisico over. De retailer krijgt wekelijks uitbetaald, ongeacht wanneer de consument heeft betaald.

Afterpay nam in eerste instantie contact op met ons vertaalbureau met de vraag of we op korte termijn de Nederlandse teksten van de nieuwe website konden vertalen naar het Engels. Na met succes de website vertaling Engels te hebben geleverd, werden de native speakers van ons vertaalbureau ook ingeschakeld voor het vertalen van een arbeidscontract en een persbericht naar het Engels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op