Klantcase CSU

"Scherp op schoon" wordt "Keen to clean"


Easy Translation laat ons ondanks sommige krappe deadlines nooit zitten, houdt zich zonder uitzondering aan de afgesproken tijd en levert een hoog kwalitatieve vertaling. Extra prettig is dat er na vertaling geen correcties meer nodig zijn. Het eindresultaat is in één keer goed.

Nicole Bos

Over CSU


Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is familiebedrijf CSU met 30 vestigingen en 12.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert. In 2012 won CSU als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award bij de Golden Service Awards. En ook in 2015 mocht CSU deze award in ontvangst nemen met voor Nederland unieke budgetcoaching. 

Ons eerste contact met CSU was in 2015. Er werd ons gevraagd een creatieve vertaling van de de pay-off van de campagne “Scherp op Schoon” te vertalen naar het Engels. Na veel mailcontact en overleg werd gekozen voor de vertaling “Keen to clean”. Doordat de samenwerking prettig verliep zijn we inmiddels een vaste partner voor vertaalwerk geworden. We vertalen regelmatig verschillende documenten zoals contracten, voorschriften, en aanbestedingen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op