Klantcase EasyTerra

Lokalisatie voor online autohuur vergelijker


Vertaalbureau Easy Translation zorgt voor vlotte levering van kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Gaat door waar anderen het opgeven!

Tjeerd Kramer

Over EasyTerra


EasyTerra Autohuur richt zich met websites in verschillende talen op het onafhankelijk vergelijken van prijzen in de online autoverhuur branche. Sinds 2005 is het mogelijk om bij EasyTerra de prijzen van verschillende autoverhuur bedrijven te vergelijken in een duidelijk overzicht. Een groeiend aantal websites die veelal dezelfde diensten aanbieden zorgde voor behoefte aan overkoepelende websites die het aanbod op een overzichtelijk manier in kaart kunnen brengen. Inmiddels werkt EasyTerra samen met tientallen aanbieders op meer dan 7000 locaties over de hele wereld en hebben ze meer dan 500.000 bezoekers per maand.

EasyTerra is een onafhankeljke website voor het vergelijken van prijzen in de autohuur branche. Ze zijn inmiddels actief in het grootste deel van Europa en Amerika. In een nauwe samenwerking met EasyTerra hebben we vertalingen verzorgt van teksten met betrekking tot de verschillende dekkingen en verzekeringen die beschikbaar zijn bij het huren van een auto. Een ingewikkelde opdracht, waar het van groot belang was dat een standaardproduct op duidelijke wijze vertaald werd. Op het moment van schrijven zijn we bezig met sitechecks van de verschillende websites. Ons vertaalbureau leverde vertalingen van het Nederlands naar de talen Engels, Italiaans, Duits, Zweeds, Spaans, Frans, Deens, Fins, Noors, Portugees en Pools

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op