Klantcase Fonq.nl

Winnaar Thuiswinkel Award 2016


Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation.

Twan Rutten

Over Fonq.nl


In 2003 is fonq.nl begonnen met één webwinkel, maar vandaag de dag heeft fonq.nl meer dan 125 online speciaalzaken en meer dan 20.000 producten in haar assortiment. Het eigentijdse webwarenhuis biedt een uitgebreid en uniek assortiment op gebied van wonen, koken, design, cadeaus, tuin en wellness. Fonq.nl is onderdeel van RFS Holding BV, het moederbedrijf van onder andere Wehkamp. RFS is momenteel de marktleider op het gebied van online retailing in Nederland.

Na een eerste stap genomen te hebben richting buurland Duitsland, wilde Fonq.nl ook de producten uit de webshop vertalen naar het Frans. Na een eerste test werd de complete Franse vertaling van de webshop aan ons vertaalbureau uitbesteed. Al snel namen wij ook de Duitse vertalingen voor onze rekening. Een groot deel van de huidige Duitse vertalingen is door Easy Translation vertaald. Op dit moment werkt Fonq samen met een bureau dat de Duitse marketing en klantenservice op zich neemt en daarmee ook de vertalingen. Voor de Franse vertalingen verzorgen wij nog steeds maandelijks een grote hoeveelheid vertalingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op