Klantcase Fotocadeau

Fotocadeau.nl, HelloDeco.fr, DecorationOnDemand.co.uk


Geschikt bedrijf dat goed luistert naar onze wensen, snelle reacties en levering. Altijd snel en goed geholpen door Arjen en Marjan. Bestandstypen zoals CSV en HTML zijn geen probleem, erg handig! 

Danny van Tetering

Over Fotocadeau


Fotocadeau.nl is dé specialist in het bedrukken van je favoriete foto's op leuke cadeaus! Met al meer dan 13 jaar ervaring leveren zij producten van hoge kwaliteit waarvoor zij dan ook met meerdere prijzen zijn beloond. Met een unieke collectie van meer dan 10.000 fotoprints is er voor iedereen wat wils. Fotocadeau is onderdeel van de Fotocadeau groep met 10 webwinkels die je kunnen voorzien van foto's op hout, aluminium, glas en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op www.fotocadeau.nl.

In juni 2017 nam Fotocadeau contact met ons op. Ondernemer Halbe Boersma wilde zijn webshop Fotocadeau.nl in zijn geheel laten vertalen naar het Frans. Denk aan productteksten, geautomatiseerde e-mails en de vaste teksten van de website. Daarbij moest aandacht worden besteed aan zoekmachine optimalisatie. Inmiddels zijn we al een tijd het vaste vertaalbureau voor het bedrijf. Easy Translation vertaalde Fotocadeau.nl naar het Frans en Engels, we onderhouden de Duitse vertalingen, en we vertaalden www.wereldkaarten.nl ook naar verschillende talen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op