Klantcase Friks Web & Marketing

Online marketing uit Friesland


De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten.

Redmer de Vries

Over Friks Web & Marketing


Vanuit een oud pakhuis in het hart van leeuwarden ontwerpt en bouwt Friks sinds 2009 websites en verzorgen ze marketing campagnes voor een breed scala aan klanten. Zo won de door Friks ontwikkelde website voor voetbalclub Cambuur de beste website van het jaar in de categorie sport. Inmiddels bestaat het team van Friks uit meer dan 20 online professionals, van ontwikkelaars tot online marketeers en projectmanagers.

De samenwerking tussen Friks en ons vertaalbureau loopt sinds een aantal jaren toen we een website vertaling voor één van de klanten van Friks realiseerden. Sindsdien krijgen we van Friks regelmatig aanvragen voor vertalingen van verschillende websites en webshops. We zijn als vertaalbureau uit Leeuwarden natuurlijk erg blij dat we andere bedrijven uit Leeuwarden van dienst mogen zijn met verschillende vertaalwerkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op