Klantcase Futurumshop

Dé online fietsenwinkel voor wielrenners


Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken.

Sebastiaan Zwarts


Bij Futurumshop.nl hebben ze een passie voor sport en ondernemen. Deze webshop gespecialiseerd in sportartikelen is gefocust op high end fiets- en outdoorbranche. Futurumshop is in 1999 opgericht en in 2000 gestart met online verkoop. Inmiddels zijn er ruim vijftig mensen werkzaam voor Futurumshop en heeft het bedrijf vestigingen in Nederland en Duitsland. In 2012 is de webshop voor de tweede keer winnaar van een Thuiswinkel Award geworden. Futurumshop is de grootste online sportshop van Nederland en hoort ook nog eens bij de 100 grootste webwinkels van Nederland.

Futurumshop, de grootste webshop van Nederland voor sportartikelen, wilde uitbreiden naar Duitsland. Productteksten en eigenschappen van de webshop moesten daarom vertaald worden naar het Duits. Ons vertaalbureau Duits werd ingeschakeld om de vertalingen te realiseren. Na een lange periode vertalingen te hebben geleverd, worden de meeste vertalingen nu in-house afgehandeld. Wanneer grote hoeveelheden tekst vertaald moeten worden, wordt ons vertaalbureau nog steeds ingeschakeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op