Klantcase Goossen Wonen

Webshop vertaling Duits voor Goossens


De keuze voor Easy Translation is gebaseerd op de marktconforme prijsstelling, de goede kwaliteit, die recht doet aan ons merk en flexibel om kan gaan met sterke stijgingen in het aantal vertalingen. Easy Translation voldoet aan al deze voorwaarden en is een betrouwbare partij die meedenkt met de klant.

Erwin Rombouts

Over Goossens Wonen


Met winkels in onder andere Amsterdam, Utrecht, Zevenaar en een online winkel loopt Goossens wonen en slapen voorop in meubelland en dat is niet voor niets. Als familiebedrijf ontwerpen en produceren ze al sinds 1954 meubels. Die passie heeft de familie Goossens van generatie op generatie overgedragen. In de enorme werkplaats werkt Goossens voortdurend aan een eigentijdse meubels. Dat doen ze met een scherp oog voor wat onze klanten willen, met veel gevoel voor stijl en vooral… met passie voor het meubelvak. Kijk voor meer informatie op de website van Goossens - www.goossenswonen.nl

Ook in 2016 kwamen er weer mooie bedrijven bij ons vertaalbureau voor een vertaling. Goossens Wonen is hier zeker één van. Easy Translation werd ingeschakeld om de Nederlandse content van de Goossens webshop te vertalen naar het Duits. Samen met onze native speakers, en gewapend met onze vertaalsoftware gingen we voor een webshop vertaling van hoge kwaliteit. Ons vertaalbureau vertaalde productomschrijvingen en blogs, maar ook e-mails die naar klanten verstuurd worden en meer.

Voor Goossens hebben we vanwege het hoge percentage herhaling in de teksten in eerste instantie een vertaling gemaakt van de herhalingen in de teksten. Na deze in een vertaalgeheugen te hebben geïmporteerd, konden veel teksten al afgestreept worden van de todo lijst. Daarnaast bespaarde Goossens veel geld door deze manier van werken. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op