Klantcase Hoorbatterijen.nl

De specialist in hoorbatterijen


Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel.

Eric Janssen

Over hoorbatterijen.nl


Voor Hoorbatterijen.nl verzorgden wij de vertaling van de website en webshop naar verschillende talen. Ons vertaalbureau werd ingeschakeld voor de vertaling naar het Engels, Frans en Duits. Voordat we begonnen met de vertaling hebben we een SEO onderzoek gedaan. Onderdeel van een SEO vertaling is het vinden van de juiste keywords voor de verschillende talen. Voor de website vertaling werden voor elke taal native speakers ingezet. Door het inzetten van ons professionele vertalers en het werken met een extra correctieronde hebben we Hoorbatterijen een vertaling kunnen leveren waardoor zij nu ook in het buitenland goed verkopen.

Slechte ervaring zorgt voor eigen succes!
Hoorbatterijen is zo’n perfect voorbeeld van een webshop die op is gericht om een probleem op te lossen. De eigenaar van www.hoorbatterijen.nl is zelf slechthorend, en raakt gefrustreerd van de slechte service en de hoge bedragen die hij betaalde voor de batterijen van zijn hoorapparaat. Hij besloot zelf een webshop op te richten welke zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van batterijen voor in hoorapparaten, maar ook (bijna) alle andere aanverwante artikelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op