Klantcase IFE-Tebel Technologies

Innovation for Entrance Systems


Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!

Irma Duim

Over IFE-Tebel Technologies


IFE-Tebel Technologies is een internationaal opererend bedrijf als leverancier van deursystemen en hieraan gerelateerde producten voor de rollendmaterieelmarkt. Met de overname door IFE-AG in het jaar 2000, gevolgd door de wijziging van IFE-AG in Knorr-Bremse GmbH, Mödling / Oostenrijk, is IFE-Tebel Technologies een flexibel georiënteerd bedrijf op de ‘After Market’ voor deursystemen in het rollendmaterieelsegment. De doelstelling is het leveren van installatie, reservedelen, inspecties, reparaties, revisie en up-grades van deursystemen met service en kwaliteit als een standaard.

Voor IFE-Tebel Technologies vertaalden wij veel verschillende handleidingen en andere documenten van en naar verschillende talen. Vertalingen van het Duits naar het Engels en van het Engels naar het Turks, Russisch en Duits behoren tot tot de verschillende talencombinaties waar we in hebben gewerkt. Elke technische vertaling werd door een professionele native speaker gemaakt en door een tweede native speaker gecontroleerd. Door deze manier van werken konden we een correcte vertaling maken van de verschillende documenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op