Klantcase MediaHuis

Franse marketing vertalingen


Easy Translation zorgt steeds voor een snelle opvolging van onze vertalingen. We kunnen altijd rekenen op een correcte afhandeling en de nodige flexibiliteit.

Michael van der Merissche

Over MediaHuis


Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien. Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners. Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

De Belgische website jobat.be is een onderdeel van Mediahuis.be en zet zich in om mensen aan de job van hun leven te helpen. Naast een uitgebreid aanbod van jobs biedt Jobat.be ook advies & tips over de rechten en plichten van een werknemer. Bovendien word je geholpen met bijvoorbeeld solliciteren of het berekenen van je vakantiegeld e.d.

70Voor Mediahuis.be verzorgen we op zeer regelmatige basis marketing vertalingen. Nieuwsbrieven en blogartikelen op de website worden vertaald naar het Frans en naar het Engels. Daarnaast hebben we ook meerdere vertalingen mogen leveren voor het systeem dat Jobat hanteert voor het plaatsen van vacatures op de website. Door volgens een vast systeem te werken bij elke nieuwe vertaling kunnen we als vertaalbureau snel te werk gaan. Een prettige samenwerking die zorgt voor twee tevreden kanten is het resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op