Klantcase MutaSport

Vakmanschap & Specialisme!


De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties.

Gerard Voordes

Over MutaSport


Vakmanschap & Specialisme! Dat zijn de kenmerken van Muta Sport die zijn opgedaan uit onze ervaringen in de Teamsport van meer dan 15 jaar. Mutasport heeft een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van teamsport. Met meer dan tachtig medewerkers zijn ze elke dag gedreven en gemotiveerd bezig om voor verschillende sporten, verschillende sportartikelen te produceren. Denk hierbij aan voetballen, tennisshirts en sportveld inrichting. Voor meer informatie over Mutasport verwijzen wij u graag naar de website www.mutasport.nl

Ons vertaalbureau werd door Mutasport ingeschakeld om onder andere de website naar het Engels en Duits te vertalen. We hebben in een goede samenwerking met de opdrachtgever een vertaling neergezet die staat als een huis, en aansluit bij de verwachting van de klanten. Niet alleen de website van Mutasport zelf is vertaald, maar ook een webshop over Social Housing Pakistan, waar het gaat om de woningen waar de werknemers van Mutasport kunnen wonen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op