Klantcase Openingstijden.nl

Nooit meer voor een dichte deur!


De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen.

Bob Gross

Over Openingstijden.nl


Openingstijden.nl is dé website voor het bekijken van actuele openingstijden van winkels en bedrijven. Je vindt er een overzicht van alle koopzondagen, woonboulevards en winkelcentra bij jou in de buurt. Openingstijden.nl is gestart in 2007 en was de eerste website die zich volledig richtte op het verzamelen en toegankelijk maken van openingstijden in Nederland. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de meest populaire websites in de retailbranche en is het platform meer dan alleen een plek om openingstijden te bekijken. Ze bieden gegevens van alle populaire winkels, woonboulevards en winkelcentra in Nederland!

Voor Openingstijden verzorgde Duits vertaalbureau Easy Translation de complete vertaling van de website www.openingstijden.nl naar het Duits en Engels. Om ervoor te zorgen dat de Duitse site goed gevonden werd, hebben we samen met de klant gekozen voor een SEO vertaling. Er werd een SEO onderzoek uitgevoerd en de vertalingen werden rechtstreeks in het CMS van de klant geplaatst. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan de lokalisatie van de teksten. Zo werden Nederlandse feestdagen omgezet naar Duitse, werden er feestdagen verwijderd, en nieuwe toegevoegd. De Duitse website is te vinden op www.oeffnungszeiten.com. In Maart 2016 zijn we begonnen met de website vertaling naar het Engels ten behoeve van www.opening-times.co

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op