Klantcase Van Helden Relatiegeschenken

Webshop vertaling voor Franse markten


Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie

Theo Andela

Over Van Helden Relatiegeschenken


Het familiebedrijf Van Helden Relatiegeschenken is al ruim 50 jaar zeer succesvol in het verbinden van mensen en organisaties. Dit doen ze door middel van unieke relatiegeschenken en promotionele artikelen die bedrukt of gepersonaliseerd kunnen worden. Het team van Van Helden bestaat uit meer dan 150 professionals in zowel Nederland als België. Dit team zorgt ervoor dat elke opdracht tot in de puntjes wordt geregeld: van concept- en productontwikkeling, studiowerk, het aansturen van talrijke fabrikanten wereldwijd tot razendsnelle verzending: alles gebeurt onder één dak. Door scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit, snelle levertijden en een uitstekende service hebben ze een toonaangevende positie ingenomen op de Europese markt op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Van Helden Relatiegeschenken wilde graag uitbreiden naar Duitsland en Frankrijk en ze namen daarvoor verschillende bedrijven in de arm. Voor de Duitse vertaling werd gekozen voor Dexport, specialist op het gebied van export naar Duitsland. Easy Translation mocht de Franse vertaling van de webshop verzorgen. Na een initiële vertaling van alle productteksten en de vaste websiteteksten is ons vertaalbureau nog steeds hét aanspreekpunt voor de Franse vertalingen van Van Helden. Zo vertalen we regelmatig nieuwe productteksten en folders voor de Franse markt. Inmiddels verzorgen we ook  vertalingen voor Van Helden naar het Engels en het Pools.

 

Naast het leveren van de webshop vertaling hebben we samen met de klant veel nagedacht over verschillende keuzes die te maken hadden met zoekmachine optimalisatie. Op basis van ons SEO onderzoek zijn verschillende keuzes gemaakt. Denk hierbij niet alleen aan het gebruiken van de juiste keywords in de teksten, maar ook aan de keuze voor de domeinnaam, de namen van de categorieën en de vertalingen van productnamen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op