Klantcase Van Helden Relatiegeschenken

Webshop vertaling voor Franse markten


Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie

Theo Andela

Over Van Helden Relatiegeschenken


Al meer dan 50 jaar verbindt Van Helden Relatiegeschenken succesvol mensen en organisaties. Dit doen ze door unieke relatiegeschenken welke bedrukt of gepersonaliseerd kunnen worden. Van concept- en productontwikkeling, studiowerk en het aansturen van talrijke fabrikanten over de hele wereld tot razendsnelle verzending. Alles gebeurt onder één dak. Het team van Van Helden bestaat uit meer dan 150 professional in Nederland en België die zorgen dat elke opdracht tot in de puntjes wordt geregeld.

Van Helden Relatiegeschenken wilde uitbreiden naar Duitsland en Frankrijk, daarvoor namen zij verschillende bedrijven in de arm. Voor de Duitse vertaling werd gekozen voor Dexport, specialist op het gebied van Duitsland. De Franse vertaling van de webshop werd uitbesteed aan ons vertaalbureau. Na een initiële vertaling van alle productteksten en de vaste websiteteksten is Easy Translation nog steeds het aanspreekpunt voor Franse vertalingen bij Van Helden. Zo vertalen we regelmatig nieuwe productteksten en folders voor de Franse markt.

 

Naast het leveren van de webshop vertaling hebben we samen met de klant veel nagedacht over verschillende keuzes die te maken hadden met zoekmachine optimalisatie. Op basis van ons onderzoek zijn er verschillende keuzes gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van de juiste keywords in de teksten, maar ook de keuze voor de domeinnaam, en namen van de categorieën zijn gemaakt op basis van ons SEO onderzoek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op