Klantcase VoorTekst

Engelse arbeidsmarktcommunicatie


De teksten die wij met zorg voor onze klanten schrijven, vertaalt Easy Translation naar elke gewenste taal. Dat doen zij snel, flexibel en met een (gedeelde) hoge kwaliteitsnorm. Daarmee maken zij onze klanten blij én dus maken zij ook ons blij.

Nicol Tadema

Over VoorTekst


VoorTekst is gespecialiseerd in arbeidscommunicatie. Als tekstbureau schrijven ze niet alleen, maar ze adviseren en trainen ook. Arbeidscommunicatie is een brede term. Denk bijvoorbeeld aan vacatureteksten, website teksten voor werkenbij websites, maar ook e-mails of advertenties. Wil je opvallen tussen het online geweld aan vacatures? Dan is het belangrijk om de juiste woorden te vinden die passen bij jouw bedrijf, en de perfecte kandidaat aanspreken. VoorTekst helpt je hier graag mee. Kijk voor meer informatie op www.voortekst.nl

Sinds Februari 2017 zijn we blij dat we met regelmaat aan de slag mogen voor VoorTekst. Easy Translation functioneert voornamelijk als vertaalbureau Engels. We vertalen voor VoorTekst veelal vacatureteksten van het Nederlands naar het Engels.  Door de vaste prijs die we met Voortekst hebben afgesproken voor de Engelse vertaling en, kunnen we snel handelen en daarmee ook snel de vertaalde teksten terug sturen naar onze klant. Een prettige samenwerking!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op