Klantcase Wiefferink

Technische vertalingen voor Wiefferink


Wij hebben verschillende handleidingen en andere technische documenten laten vertalen door Easy Translation. De vertalingen worden altijd correct en binnen afgesproken tijd netjes verzorgd.

Gerard Gortemaker

Over Wiefferink


Wiefferink is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van verwerking van flexibele kunststoffen. Sinds 1956 proberen zij zich te onderscheiden in de wereld van flexibele opslag- en afdeksystemen. Het bedrijf opereert zowel nationaal als internationaal. De kracht van Wiefferink zit in de ontwikkeling van innovatieve producten en productietechnieken en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit.

Al jaren vertalen wij met enige regelmaat technische documenten voor deze klant uit Oldenzaal. We hebben veel verschillende documenten vertaald. Denk hierbij aan technische vertalingen van het Duits naar het Italiaans en juridische vertalingen, zoals algemene voorwaarden zijn door ons vertaald. Voor de verkoop van de verschillende agrarische producten heeft Easy Translaiton ook leveringsovereenkomsten en handleidingen vertaald voor Wiefferink. Voor alle vertalingen werkten wij samen met native speakers van de verschillende doeltalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op