Vertaalbureau Engels

Brits of Amerikaans

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 55 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Vertaalbureau Engels


Engels is een van de meest gesproken en geschreven talen ter wereld. Het is dan ook geen verrassing dat wij veel opdrachten naar het Engels vertalen. Als vertaalbureau Engels zijn we u graag van dienst met een vertaling van o.a. websites, verschillende documenten en technische teksten. Onze vertalers Engels zijn stuk voor stuk native speakers en alle vertalingen worden gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze vertalingen.

Wat u van ons vertaalbureau mag verwachten

  • Binnen één werkdag een vrijblijvende offerte in uw e-mail.
  • Voor elke vertaling Engels werken we uitsluitend met native speakers
  • Ons vertaalbureau hanteert standaard een controle door een tweede vertaler.
  • We houden ons aan de afgesproken deadline.
  • Goed bereikbaar via email en telefoon voor vragen en opmerkingen.

Werkwijze en kwaliteit bij ons vertaalbureau Engels

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze vertalingen. Daarom werken daarom volgens het native speaker principe. Elke Engelse vertaling  wordt gemaakt door een vertaler met Engels als moedertaal. Daarnaast wordt elke vertaling Engels door een tweede vertaler gecontroleerd, en waar nodig gecorrigeerd.

Ons vertaalbureau Engels werkt niet alleen met de beste vertalers, maar ook met de nieuwste software. Met deze vertaalsoftware zorgen we voor een consistente vertaling van terminologie en kunnen we herhalingen in teksten herkennen, die we vervolgens met een fikse korting aanbieden.

Vertaalbureau Engels met veel ervaring

Of het nu gaat om de vertaling van een website, een technische handleiding of om de vertaling Engels van een contract, wij zijn u graag van dienst. Samen met onze Engelse vertalers werkten we al aan honderden verschillende vertalingen naar het Engels voor uiteenlopende klanten en op verschillende vakgebieden. Weten voor wie ons vertaalbureau Engels heeft vertaald? Neem een kijkje op onze klantenpagina voor een kleine greep uit ons klantenbestand.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Engels

Uw vertaling wordt altijd door een native speaker van de Engelse taal gemaakt.

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van je vertaling.

De beste service

We zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel op eventuele vragen.

Wat onze klanten zeggen
8
Janneke 21-03-2019

Erg goede vertaling, volgens mijn native collega. Contact verliep goed, vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

Lees meer beoordelingen

8,8
Doorjacobus.nl 20-03-2019

Ik roep geregeld hulp in voor het vertalen van mijn teksten. Easy Translation gebruikt native vertalers en dat maakt ze ook voor wat meer technische teksten een ideale partner. De teksten zijn tot dusver binnen enkele dagen al vertaald geweest. Ik ben erg tevreden en beveel Easy Translation van harte aan.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 55 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Veel voorkomende vertalingen Engels

Teksten naar het Engels vertalen doen we vanuit verschillende brontalen. De meestvoorkomende combinatie is een vertaling Nederlands – Engels, maar we leveren ook vertalingen Duits – Engels, Frans – Engels, Spaans – Engels en Italiaans – Engels. Andere talencombinatie? We hebben in bijna alle gevallen een goede vertaler Engels in onze database. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen! Op zoek naar een vertaling vanuit het Engels naar een andere taal? Ga naar onze talenpagina en selecteer de doeltaal van de vertaling!

Onze vertalers Engels

We werken niet zomaar met elke vertaler samen voor de vertaling van uw documenten of website. Elke vertaler wordt tijdens een selectieprocedure getest en beoordeeld. Daarnaast wordt per project bekeken welke vertaler het beste bij de tekst past. Uiteraard heeft de vertaler een uitstekende kennis van de brontaal van uw document.

De Engelse taal

Het Engels is de meest bekende taal ter wereld, maar het heeft niet het meeste sprekers ter wereld. Het Mandarijn en het Spaans hebben meer sprekers. Echter, met 335 miljoen moedertaalsprekers wordt het Engels wel op alle continenten gesproken. De Engelse taal wordt daarnaast gezien als de Lingua Franca, de officiële taal voor internationale onderhandelingen en communicatie. In belangrijke branches als de luchtvaart, de scheepvaart en het toerisme wordt het Engels gehanteerd als voertaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u een webshop, een website, of documenten die u wilt laten vertalen naar het Engels? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan binnen één werkdag een offerte toegestuurd. U kunt natuurlijk ook met ons bellen of mailen. Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina.