Vertaalbureau Engels

Brits of Amerikaans

Vertaalbureau Engels


Engels is één van de meest gesproken en geschreven talen ter wereld. Het is daarom geen verrassing dat veel van onze opdrachten bestaan uit Engelse vertalingen. Als vertaalbureau Engels richt Easy Translation zich op vertalingen van hoge kwaliteit in combinatie met snelle communicatie en vergaande service.

Kwaliteit van een vertaling Engels

De kwaliteit van uw vertaling Engels staat bovenaan ons prioriteitenlijstje. Daarom werken wij als vertaalbureau Engels volgens het native speaker principe. Dat betekent dat elke Engelse vertaling die wij leveren, gemaakt wordt door een vertaler die Engels als moedertaal spreekt. Daarnaast hanteren we voor elke vertaling een correctie door een tweede native speaker Engels. Zo kan ons vertaalbureau de hoge kwaliteit van uw vertaling garanderen.

Vertaalbureau Engels met veel ervaring

Of het nu gaat om de vertaling van een website, een technische handleiding of om de vertaling Engels van een contract, wij zijn u graag van dienst. Samen met onze Engelse vertalers werkten we al aan honderden verschillende vertalingen naar het Engels voor uiteenlopende klanten. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Engels

Uw vertaling wordt altijd door een native speaker van de Engelse taal gemaakt.

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van uw vertaling.

De beste service

We zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel op eventuele vragen.

Wat onze klanten zeggen

 • "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."
  Screen Shot 2016-04-04 at 16.17.57

  MutaSport

  Gerard Voordes

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."
  09ad26f

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"
  Henk Gorter Afterpay

  AfterPay

  Henk Gorter

  "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."
  ericjanssen

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

 • "Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!"

  IFE-Tebel Technologies

  Irma Duim

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "
  12efc2a

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"
  theo

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

  "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."
  redmer

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

 • "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."
  sebastiaan

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

  "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."
  39e2574

  ClearBooks

  Sander van Oyen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Onze vertalers Engels

We werken niet zomaar met elke vertaler samen voor de vertaling van uw documenten of website. Elke vertaler wordt tijdens een selectieprocedure getest en beoordeeld. Daarnaast wordt per project bekeken welke vertaler het beste bij de tekst past. Uiteraard heeft de vertaler een uitstekende kennis van de brontaal van uw document.

De Engelse taal

Het Engels is de meest bekende taal ter wereld, maar het heeft niet het meeste sprekers ter wereld. Het Mandarijn en het Spaans hebben meer sprekers. Echter, met 335 miljoen moedertaalsprekers wordt het Engels wel op alle continenten gesproken. De Engelse taal wordt daarnaast gezien als de Lingua Franca, de officiële taal voor internationale onderhandelingen en communicatie. In belangrijke branches als de luchtvaart, de scheepvaart en het toerisme wordt het Engels gehanteerd als voertaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u een webshop, een website, of documenten die u wilt laten vertalen naar het Engels? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan binnen één werkdag een offerte toegestuurd. U kunt natuurlijk ook met ons bellen of mailen. Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina.