Vertaalbureau Engels

Brits of Amerikaans

Vertaalbureau Engels


Engels is een van de meest gesproken en geschreven talen ter wereld. Het is dan ook geen verrassing dat wij veel opdrachten naar het Engels vertalen. Als vertaalbureau Engels richten we ons op vertalingen van hoge kwaliteit, in combinatie met snelle communicatie en goede service. We zien met regelmaat teksten die niet goed vertaald zijn, spelfouten bevatten of geen duidelijke boodschap hebben. Een professionele vertaling door ons vertaalbureau Engels biedt de oplossing. We zijn graag van dienst met een vertaling van o.a. documenten, websites en technische teksten. Door te werken met professionele vertalers en een vaste werkwijze kunnen we een vertaling Engels leveren van de hoogste kwaliteit.

Werkwijze en kwaliteit bij ons vertaalbureau Engels

Voor elke vertaling Engels die wij maken, staat de kwaliteit van de vertaling bovenaan ons prioriteitenlijstje. Daarom werken wij als vertaalbureau Engels volgens het native speaker principe. Dit betekent dat elke Engelse vertaling die wij leveren, gemaakt wordt door een vertaler die Engels als moedertaal spreekt: een native speaker. Daarnaast wordt elke vertaling Engels door een tweede vertaler gecontroleerd, en waar nodig gecorrigeerd. Zo kunnen we de kwaliteit van onze vertalingen garanderen.

We werken niet alleen met de beste vertalers Engels samen, maar ook met de nieuwste software. Met deze software zorgen we voor een consistente vertaling van terminologie en kunnen we herhalingen in teksten herkennen, die we vervolgens met een fikse korting aanbieden.

Vertaalbureau Engels met veel ervaring

Of het nu gaat om de vertaling van een website, een technische handleiding of om de vertaling Engels van een contract, wij zijn graag van dienst. Samen met onze Engelse vertalers werkten we al aan honderden verschillende vertalingen naar het Engels voor uiteenlopende klanten. Weten voor wie ons vertaalbureau Engels heeft gewerkt? Neem een kijkje op onze klantenpagina voor een kleine greep uit ons klantenbestand.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Engels

Je vertaling wordt altijd door een native speaker van de Engelse taal gemaakt.

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte en snelle levering van je vertaling.

De beste service

We zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel op eventuele vragen.

Wat onze klanten zeggen

 • "De service en kwaliteit die ons is geboden is perfect. Niet alleen omdat er snel wordt geschakeld maar ook omdat er door Easy Translation flexibel wordt omgegaan met kleine correcties."

  MutaSport

  Gerard Voordes

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "“Erg tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en de snelheid van het opleveren. Wij maken zeker vaker gebruik van de diensten van vertaalbureau Easy Translation.”"

  AfterPay

  Henk Gorter

  "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

 • "Easy Translation, een betrouwbare spil in ons verkoopproces. Vertalingen worden volgens de afgesproken deadline geleverd. Steekwoorden: duidelijke afspraken, vlotte offertes en een snelle levertijd!"

  IFE-Tebel Technologies

  Irma Duim

  "De vertalingen van onze website door Easy Translation snel geregeld en de teksten zijn direct in ons custom CMS geplaatst. De opgeleverde teksten zien er netjes uit en er is zelfs gedacht aan aanvullingen zoals de Duitse feestdagen. "

  Egel Media B.V.

  Bob Gross

 • "Fijne ervaring gehad met Easy Translation met het vertalen van onze webshop voor de Franstalige markten. Ons contact bij Easy Translation, Arjen Kramer, is zeer accuraat, oplossend gericht, reageert snel en denkt goed mee met de SEO strategie"

  Van Helden Relatiegeschenken

  Theo Andela

  "De samenwerking met Easy Translation bevalt erg goed. Een goede combinatie tussen snelle communicatie, een goede prijs en de geleverde kwaliteit van teksten."

  Friks Web & Marketing

  Redmer de Vries

 • "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

  "Kwalitatief goed werk en zeer flexibel. Easy Translation denkt mee en doen meer dan alleen “plat” vertalen."

  ClearBooks

  Sander van Oyen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

Veel voorkomende vertalingen Engels

Teksten naar het Engels vertalen doen we vanuit verschillende brontalen. De meestvoorkomende combinatie is een vertaling Nederlands – Engels, maar we leveren ook vertalingen Duits – Engels, Frans – Engels, Spaans – Engels en Italiaans – Engels. Andere talencombinatie? We hebben in bijna alle gevallen een goede vertaler Engels in onze database. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen! Op zoek naar een vertaling vanuit het Engels naar een andere taal? Ga naar onze talenpagina en selecteer de doeltaal van de vertaling!

Onze vertalers Engels

We werken niet zomaar met elke vertaler samen voor de vertaling van uw documenten of website. Elke vertaler wordt tijdens een selectieprocedure getest en beoordeeld. Daarnaast wordt per project bekeken welke vertaler het beste bij de tekst past. Uiteraard heeft de vertaler een uitstekende kennis van de brontaal van uw document.

De Engelse taal

Het Engels is de meest bekende taal ter wereld, maar het heeft niet het meeste sprekers ter wereld. Het Mandarijn en het Spaans hebben meer sprekers. Echter, met 335 miljoen moedertaalsprekers wordt het Engels wel op alle continenten gesproken. De Engelse taal wordt daarnaast gezien als de Lingua Franca, de officiële taal voor internationale onderhandelingen en communicatie. In belangrijke branches als de luchtvaart, de scheepvaart en het toerisme wordt het Engels gehanteerd als voertaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u een webshop, een website, of documenten die u wilt laten vertalen naar het Engels? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan binnen één werkdag een offerte toegestuurd. U kunt natuurlijk ook met ons bellen of mailen. Kijk voor onze contactgegevens op onze contactpagina.