Vertaalbureau Fries

Native speakers "Frysk" vertalen uw teksten

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 55 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Vertaalbureau Fries


Als vertaalbureau uit Leeuwarden kunnen we natuurlijk ook een vertaling Fries voor u verzorgen. Het Fries heeft de status van minderheidstaal en wordt naast het Nederlands als een officiële landstaal erkend. Ons vertaalbureau Fries is u graag van dienst met een vertaling naar het Fries.

Vertaalbureau Fries uit Leeuwarden

Vanuit de hoofdstad van Friesland zijn we u samen met onze vertalers Fries graag van dienst. Onze vertalers Fries hebben een vertaalopleiding genoten en hebben een uitstekende kennis van het Nederlands, Duits en/of Engels. Ons vertaalbureau vertaalt verschillende teksten voor u naar het Fries. Denk bijvoorbeeld aan websites en folders. Op dit moment vertalen wij alleen naar het Fries vanuit de talen Duits, Engels en Nederlands.

Een professionele vertaling Fries

Wanneer u ervoor kiest uw teksten door ons vertaalbureau naar het Fries te laten vertalen, zorgen we voor een vertaling van de hoogste kwaliteit. We werken uitsluitend samen met native speakers Fries. Dat betekent dat de vertaler van huis uit Fries spreekt. Daarnaast hanteren we een correctie door een tweede vertaler Fries. Het resultaat is een Friese vertaling van hoge kwaliteit.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Fries

We werken uitsluitend samen met native speakers voor een professionele vertaling Fries.

De hoogste kwaliteit

Ons vertaalbureau Fries zorgt bij elke vertaling voor een correctie door een tweede native speaker.

De beste service

Binnen één werkdag een vrijblijvende offerte in uw mail en altijd snel reactie op vragen.

Wat onze klanten zeggen
8
Janneke 21-03-2019

Erg goede vertaling, volgens mijn native collega. Contact verliep goed, vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

Lees meer beoordelingen

8,8
Doorjacobus.nl 20-03-2019

Ik roep geregeld hulp in voor het vertalen van mijn teksten. Easy Translation gebruikt native vertalers en dat maakt ze ook voor wat meer technische teksten een ideale partner. De teksten zijn tot dusver binnen enkele dagen al vertaald geweest. Ik ben erg tevreden en beveel Easy Translation van harte aan.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 55 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

De Friese taal

In de provincie Friesland spreken ongeveer 440.000 mensen Fries, waarvan zo’n 350.000, iets meer dan de helft van de bevolking, als moedertaal. Er wordt ook Fries gesproken in het Groninger Westerkwartier, de Duitse gemeente Saterland in de Landkreis Cloppenburg in Nedersaksen en in Sleeswijk-Holstein aan de grens met Denemarken.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt de offerte binnen één werkdag via e-mail. U kunt ook natuurlijk ook contact met ons opnemen. U vindt ons telefoonnummer en andere gegevens op onze contactpagina.