Vertaalbureau Spaans

Voor een professionele vertaling Spaans

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,210 ­op basis van 53 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen!

Vertaalbureau Spaans


Wereldwijd zijn er meer dan 585 miljoen mensen die Spaans als eerste of als tweede taal spreken. Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken, maar ook in grote delen van Latijns-Amerika. Dit brengt verschillen in cultuur, maar ook in taal met zich mee. Een goed vertaalbureau Spaans weet uw boodschap over te brengen, waar uw doelgroep zich ook bevindt.

De vertalers bij ons vertaalbureau Spaans

Ons vertaalbureau werkt voor uw vertaling uitsluitend samen met professionele vertalers Spaans binnen verschillende vakgebieden die enkel naar hun moedertaal vertalen. Een foutje zit echter in een klein hoekje. Daarom wordt elke vertaling door een tweede native speaker nagekeken en waar nodig gecorrigeerd. Zo kunt u altijd rekenen op een vertaling Spaans van de hoogste kwaliteit.

Spaans vertaalbureau met ervaring

Of het nu gaat om het vertalen van een website, een handleiding of andere documenten, ons vertaalbureau staat klaar om bezig te gaan met uw Spaanse vertaling. We werkten al voor honderden andere klanten. Weten voor wie? Kijk op onze klantenpagina. Weten wat uw vertaling gaat kosten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling. U ontvangt deze binnen één werkdag op het door u opgegeven e-mailadres.

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Spaans

Uw vertaling wordt uitsluitend gemaakt door native speakers van de Spaanse taal.

Hoogste kwaliteit

Elke vertaling Spaans wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Beste service

Binnen één werkdag een vrijblijvende offerte in uw mail en altijd snel reactie op vragen.

Wat onze klanten zeggen
10
Wickey GmbH 25-01-2019

It was a pleasure to work with Easytranslation. All the translations were delivered on time, even when we requested them on a very short notice and in rare language combinations. The quality of the translations was almost always impeccable and if there were any problems they made sure to implement fast improvements and offered immediate support. All the project managers were friendly, easygoing and fun to work with.

Lees meer beoordelingen

9,2
Aqua Drolics 22-01-2019

Snelle en kwalitatief goede levering. Erg fijn dat er ook SEO teksten aageleverd kunnen worden in iedere taal.
Korte communicatie lijnen en een makkelijk order- en betaalproces.

Lees meer beoordelingen

9,2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 uit 53 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

De Spaanse taal

Ruim 400 miljoen mensen spreken het Spaans als moedertaal. Daarnaast zijn er nog bijna 200 miljoen mensen die het Spaans als tweede taal onder de knie hebben. De taal wordt gesproken in Spanje en in grote delen van Zuid-Amerika. In principe wordt op dat continent vrijwel overal Spaans gesproken, behalve in Brazilië (Portugees) en in Frans-Guyana (Frans).

Spaans, Spaans en nog een Spaans

Het Spaans kent zowel in Spanje zelf als in Latijns-Amerika verschillende varianten die soms aanzienlijk van elkaar verschillen. Zo verschilt het Spaans in Latijns-Amerika van dat in Spanje in woordenschat, uitspraak en grammatica. In Spanje zelf worden er 5 officiële talen gesproken. Het Castiliaans is de grootste taal en ook de taal die als nationale taal gezien wordt. Als Spaans vertaalbureau uit Europa vertalen wij het meeste naar het Castiliaans Spaans.

Onze prijzen

Easy Translation hanteert scherpe tarieven voor het maken van uw Spaanse vertaling. Onze Spaanse vertalingen zijn vaak tot 20% goedkoper dan bij andere vertaalbureaus. Benieuwd naar de prijs voor het vertalen van uw teksten naar het Spaans? Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte.