Vertaalbureau Zweeds

Onze native speakers staan voor u klaar!

Vertaalbureau Zweeds


U bent op zoek naar een vertaalbureau Zweeds om uw teksten te vertalen? Bij Easy Translation behandelen wij alle vertalingen Zweeds met de grootste zorg. Doordat we samenwerken met professionele native speakers (doeltaal = moedertaal), vertalers die de Zweedse taal door en door kennen, is de vertaling van uw teksten voor ons geen probleem. Van websites, webshops en social media tot cv’s en handleidingen. Er is bijna geen tekst die wij niet naar het Zweeds kunnen vertalen.

Kwaliteit bij ons vertaalbureau Zweeds

Duidelijke en natuurlijk taalkundig goede vertalingen dragen bij aan een goede communicatie richting uw doelgroep. We richten ons als vertaalbureau op het leveren van Zweedse vertalingen van de hoogste kwaliteit. Daarom worden onze vertalingen Zweeds altijd door een native speaker van de Zweedse taal gemaakt en door een tweede native speaker gecontroleerd. Zo garanderen wij als vertaalbureau Zweeds de kwaliteit van de door ons geleverde vertalingen.

Zweeds vertaalbureau voor al uw documenten

Nou ja, bijna alle documenten dan. Wilt u een technisch document, een website, of een webshop laten vertalen naar het Zweeds? Onze vertalers Zweeds staan klaar om u van dienst te zijn. Heeft u vragen over ons vertaalbureau, of wilt u een indicatie van wat uw vertaling kost? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Zweedse vertaling van uw documenten.

 

Waarom bij ons vertalen?

Native speaker Zweeds

We werken uitsluitend samen met native speakers van de Zweedse taal.

De hoogste kwaliteit

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd voor optimale kwaliteit.

De beste service

We zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel op eventuele vragen.

Wat onze klanten zeggen

 • "We are really more than satisfied with Easy Translation. The translations are of high quality and the service is magnificent. If there is any problem or something needs to be changed, you can contact the staff anytime and a solution will be found. We can recommend Easy Translation 100%!"

  Wickey GmbH

  Jens van der Burg

  "Easy Translation scoort met een goede prijs kwaliteit verhouding in combinatie met snelle doorlooptijden. Bij een volgende uitbreiding nemen we zeker weer contact op met Easy Translation."

  Fonq.nl

  Twan Rutten

 • "Voor de Duitse webshop van Futurumshop zochten we een partij die de Nederlandse webshop kon vertalen. Prettig zaken doen met Easy Translation. Ze zijn flexibel en werken met goede vertalers, die snel en accuraat werken."

  Futurumshop

  Sebastiaan Zwarts

  "Ze schakelen snel en werken accuraat. Het feit dat zij voor elke taal/vertaling een native speaker van de doeltaal inschakelen en dat elke vertaling door een tweede vertaler wordt gecorrigeerd, gaf ons bovendien een heel betrouwbaar gevoel."

  Hoorbatterijen.nl

  Eric Janssen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op

De Zweedse taal

Het Zweeds is een officiële taal binnen de Europese Unie. De Zweedse taal behoort tot de Germaanse taalfamilie en is de grootste Noord-Germaanse taal, gemeten naar het aantal sprekers. In totaal heeft het Zweeds 9,3 miljoen sprekers, waarvan er 8,8 miljoen in Zweden zelf wonen. De overige sprekers van het Zweeds wonen vooral in Finland en de Verenigde Staten.

Vertaalbureau Zweeds met extra controle

We willen dat u een vertaling Zweeds van de beste kwaliteit krijgt. Daarom werken we standaard met een correctieronde van de vertaling voordat de vertaling aan u wordt geleverd. Nadat de eerste vertaler uw tekst heeft vertaald, wordt deze door een tweede native speaker gecontroleerd op fouten. Waar nodig worden correcties gemaakt. Na een derde correctie wordt uw vertaling pas opgeleverd. Zo garanderen wij de kwaliteit van uw vertaling.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Op zoek naar een betrouwbare partij die uw teksten naar het Zweeds kan vertalen? Samen met onze vertalers zijn we u graag van dienst en sturen we u graag een vrijblijvende prijsopgave of offerte. Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen één werkdag een reactie.