Vertaling Nederlands Engels

Overal ter wereld begrijpelijk

Vertaling Nederlands Engels


Een vertaling Nederlands Engels

Voor een perfecte vertaling Nederlands Engels bent u bij ons vertaalbureau Engels aan het juiste adres. Voor elke vertaling werken we samen met native speakers (doeltaal = moedertaal). Daarnaast wordt elke vertaling door een tweede vertaler nagekeken en waar nodig aangepast. Door de manier van werken bent u verzekerd van een goede vertaling Nederlands Engels.

Vertaling Nederlands Engels voor internationale kansen

Zowel zakelijk als voor particulieren liggen er veel kansen in het buitenland. Een vertaling Nederlands Engels van een websitecv of handleiding  moet worden gemaakt om uw boodschap over te laten komen. Ons vertaalbureau Engels kan bij de vertaling van de meeste documenten helpen. Neem vrijblijvend contact op, of vraag een offerte aan. Geef bij uw opdracht duidelijk aan of uw een Britse-of Amerikaanse doelgroep heeft.

Kwaliteitsgarantie van uw vertaling Nederlands Engels

Een Engelse vertaling zorgt ervoor dat u vrijwel overal in de wereld begrepen wordt. Een goede vertaling maken is alleen moeilijker dan het lijkt. Zelfs de beste vertaler maakt wel eens een foutje. Daarom wordt elke vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. Pas na een laatste check wordt de vertaling aan u geleverd. Zo garanderen we de beste kwaliteit van uw vertaling Nederlands Engels. Meer weten over onze werkwijze?

Amerikaans Engels of Brits Engels

Easy Translation selecteert op basis van uw wensen een native Britse vertaler of een Amerikaanse vertaler. De keuze voor een tekst in het Brits of Amerikaans heeft invloed op de stijl en schrijfwijze van een tekst. Onze native speakers zijn in staat om deze nuances in uw vertaling Nederlands Engels aan te brengen. Juist die kleine aanpassing kan er voor zorgen dat u beter wordt begrepen, of iemand over streep heentrekt bij uw verkoop.

Vertaling Nederlands Engels: offerte aanvragen

U wilt een professionele vertaling Nederlands Engels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling en ontvang binnen één werkdag een offerte op maat. Wij staan voor u klaar!

Waarom bij ons vertalen?

Native speakers Engels

Uw vertaling Nederlands Engels wordt altijd door een native speaker Engels gemaakt.

Snelle levering

Binnen één werkdag een offerte, en snelle levering van je vertaling.

De beste service

We zijn goed bereikbaar en reageren altijd snel op eventuele vragen.

Wat onze klanten zeggen
10
Pim 2020-03-10

Klantgerichte aanpak, waarbij mij opviel dat de eerste vraag is wat de doel van de teksten is en waarvoor en hoe ze gebruikt worden. Dit lijkt mij essentieel voor het creëren van goede vertalingen. Kwaliteit van de vertaling is goed, dit kan ik echter lastig beoordelen. Bij de verweking van de teksten heb ik geen opmerkingen vernomen dat iets niet goed zou zijn. Snelle en accurate opvolging bij vragen en vertalingen worden volgens afspraak op tijd aangeleverd. Ook kleine aanpassingen worden snel en binnen de kosten verwerkt.

Lees meer beoordelingen

10
Mattanja 2020-02-05

Voor een last-minute uitdaging, heb ik snel een vertaling nodig gehad van een tekst. Door 'Voortekst' doorverwezen naar 'Easy Translation' en meteen een goede ervaring opgedaan! Marjan is mijn contactpersoon geweest. Lijntjes waren kort, er werd snel geschakeld en de tekst voldeed direct aan de verwachtingen. Geen 1 op 1 platte vertaling. Direct een goedlopende tekst met de juiste tone-of-voice :)

Lees meer beoordelingen

9.2
Klanten
vertellen.nl
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 70 beoordelingen. Bekijk hier alle beoordelingen!
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op