Vertaling Nederlands Noors

Professionele vertaling Noors

Vertaling Nederlands Noors


Vertaling Nederlands Noors in Bokmål of Nynorsk

Het Noors heeft twee officiële schrijftalen, namelijk Bokmål en Nynorsk. Naast het Bokmål en Nynorsk zijn er nog veel dialecten, net zoals we dat in Nederland hebben. Het is echter maar 10- tot 15% van alle Noren dat Nynorsk als schrijftaal gebruikt. Bokmål wordt het meest gebruikt in Noorwegen. Daarom krijgt u bij ons vertaalbureau Noors standaard een vertaling naar het Bokmål.

Professionele vertaling Nederlands Noors

Bij ons vertaalbureau worden alle vertalingen geschreven door native speakers van de doeltaal. Ook bij het Noors vertalen hanteren wij deze vuistregel. Alleen vertalers die door ons getest, en geslaagd zijn, gaan met uw documenten aan de slag. Vertalingen die u bij ons aanlevert worden dus altijd door een  professionele native speaker vertaald. Vervolgens kijkt een tweede moedertaalspreker de vertaling Nederlands Noors na op eventuele foutjes. Wanneer nodig worden deze gecorrigeerd. Door een laatste controle uit te voeren kunnen we een vertaling van de hoogste kwaliteit garanderen.

Wat kosten een vertaling Nederlands Noors

Omdat elke vertaling anders is, kunnen we als vertaalbureau geen vaste prijs per talencombinatie aangeven. Een toeristische website is nu eenmaal makkelijker te vertalen dan een handleiding van een industriële zaagmachine. Om u te voorzien van een prijs die bij uw vertaling past, vragen wij u om een offerte aanvraag te doen via onze website. Stuurt u de te vertalen bestanden mee? Dan sturen wij binnen één werkdag een offerte op maat!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op