Vertaling Nederlands Spaans

Uitsluitend door native speakers!

Vertaling Nederlands Spaans


Spaans nummer 3 taal van de wereld

Spaans is een wereldtaal. Geen wonder dat ons vertaalbureau Spaans als veel gevraagde taal ziet. Het is na Engels en Chinees de meest gesproken taal ter wereld. Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans als eerste of tweede taal. Buiten Spanje wordt de taal bijvoorbeeld ook in Zuid- en Midden-Amerika gesproken.

Native speakers voor uw vertaling Nederlands Spaans

Ons vertaalbureau Spaans werkt voor uw vertaling altijd samen met native speakers. Deze vertalen uw Nederlandse handleidingen, nieuwsbrieven of website op professionele wijze naar het Spaans. Daarbij maken zij vertalers gebruik van hun kennis van zowel de Spaanse- als de Nederlandse taal en de Spaanse cultuur en gebruiken.

Vertalen Nederlands Spaans voor Spanje of Zuid-Amerika

De Spaanse taal wordt gesproken in Spanje en in grote delen van Zuid-Amerika. Ondanks dat in beide gebieden Spaans wordt gesproken, verschilt het Europese Spaans behoorlijk van het Zuid-Amerikaanse Spaans. Elk Zuid-Amerikaans land heeft zijn eigen gewoonten en eigen woorden. Easy Translation werkt met native speakers uit Spanje en Zuid-Amerika. Geef bij het aanvragen van een vertaling Nederlands Spaans duidelijk aan voor welk Spaanstalig gebied de tekst bedoeld is.

Vertaling Nederlands Spaans: offerte aanvragen

Op zoek naar een professionele leverancier voor uw vertaling Nederlands Spaans? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! U krijgt binnen één werkdag een offerte toegestuurd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Offerte aanvragen of Neem contact op